Foto: The Bump

Manekenka je celu trudnoću detaljno dokumentovala na Instagramu, ali tek sada je otvoreno rekla kako joj je spoznaja da je trudna radikalno promenila percepciju o samoj sebi. 

Poznata i kao zagovornica kako treba voleti svoje telo bez obzira na sve, kada je ostala trudna njen svet se preokrenuo, jer više nije mogla da ima apsolutnu kontrolu nad onime što se s telom događa.

“Imam jako snažnu svest o svom identitetu, ali kada sam saznala da sam trudna više nisam znala ko sam. Prva tri meseca trudnoće provela sam promišljajući o samoj sebi i novoj ulozi.Trebalo je redefinisati svoj identitet”, rekla je Ešli u videu i dodala kako ne zna kako bi preživela devet meseci trudnoće da nije imala snažnu podršku prijatelja i supruga.

Otkrila je da se porodila prirodnim putem u svojoj kući.

Foto: Us Weekly

“Nakon što sam se porađala 6 sati prirodnim putem, bez lekova i kod kuće, osećala sam se nepobedivo. Mislim da ništa teže u životu neću morati da uradim, pa ako sam to preživela- i sve drugo ću”, rekla je.

“To što sam prošla kroz sve te telesne promene, što sam morala da se vratim filozofiji i poslu kojim se bavim, što sam proživela prirodan porođaj- sve to me čini veoma ponosnom. Sad napokon mogu reći- uspela sam!”, zaključila je srećna mama.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments