Foto: Marie France Asia

Torbe prenatrpane stvarima u svakodnenoj žurbi znaju da nam kradu energiju.

Vaša torba je čuvar vašeg novčanika, ključeva kuće i automobila… Ona treba pozivati i multiplicirati vašu energiju obilja.

Očistite nered – svakih nekoliko nedeljan treba istresti sadržaj svoje torbe. Rešite se svega što ne podupire vaše samopouzdanje i prihode i bacite u smeće. Stvari u torbi organizujte tako da sve možete brzo naći. Nemojte dopustiti da vam nered zaustavi tok bogatstva!

Birajte crvenu i zlatnu – crvena i zlatna boje su obilja koje će dati energetski podsticaj vašem novčanom toku. Naročito se preporučuju za novčanik. Njega održavajte u dobrom stanju kako bi uvek bio sjajan i zamenite ga kad postane otrcan. Jednom nedeljno iz njega izbacite račune i potvrde s bankomata ako imate naviku da ih stavite u novčanik. A kako biste se uvek osećali prosperitetno, u novčaniku nosite kakvu veću novčanicu, može i u stranoj valuti.

Detoks kozmetičke torbice – ni nezino delovanje nije zanemarivo, stoga uklonite svu neupotrebljivu šminku, sve razmrvljeno, zamrljano. Nemojte čuvati ni promotivne uzorke samo zato što su besplatni; mnogima je možda već prošao rok upotrebe. Zadržite samo proizvode i boje koje nosite i volite.

Nabavite držač torbice – često se u lokalima događa da nemate gde da stavite torbu, stoga je za takve prilike dobrodošao držač torbice. Torbu nipošto nemojte odložiti na pod jer se time iscrpljuje energija novca.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments