Filmovi za jesenje dane

       
Foto: HuffPost

Za vas smo odabrali nekoliko odličnih filmskih klasika koji će se savršeno uklopiti u jesenju atmosferu i koje svi uvek rado iznova gledamo.

You’ve Got Mail- Ima li slađeg filmskog para od Meg Rajan i Toma Henksa? You’ve Got Mail, odnosno ‘Imaš mail’ predivna je romantična priča savršena za večeri…

Autumn in New York- U filmu ‘Jesen u Njujorku’ pratimo ljubavnu priču između starijeg zavodnika (Ričard Gir) i mlade bolesne devojke (Vinona Rajder). Osim u zanimljivoj romantičnoj priči, uživajte i u predivnim scenama njujorške jeseni, koja već uveliko privalči turiste iz celog sveta.

Legends of The Fall- Ovaj film je klasik i ako ga dosad još niste pogledali, sada je idealno vreme da to učinite. Bred Pit, Entoni Hopkins i Džulia Ormond čine sjajnu glumačku postavu ovog filma koji će vam probuditi nostalgiju za životom u planinama i nekim prošlim vremenima.

Sweet November- Još jedna romantična priča, ovaj put sa Šarliz Teron i Kianu Rivsom kao glavnim glumcima. Pripremite maramice.  Predivne scene San Franciska tokom jeseni apsolutno će vas oboriti s nogu i podsetiti zašto je jesen najposebnije godišnje doba…

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments