Foto: Discover Magazine Blogs

Američki matematičar Ted Hil tvrdi da je pronašao formulu koja može olakšati pronalaženje prave ljubavi, a naziva je Pravilo 37 posto.

Hil smatra kako bi ljudi, pre nego što uđu u ozbiljnu vezu, trebalo da provedu kao samci 37 posto svog života (misli na period do ozbiljne veze, a ne celog života). Taj period on naziva “eksperimentalni prozor”, a u njemu bi trebalo iskusiti sve što nas zanima po pitanju odnosa.

Nakon pokušaja i grešaka, koje su normalne pa i poželjne za to razdoblje, bićemo spremni za osobu s kojom ćemo se skrasiti. Znaćemo da je ona prava jer će biti za nas bolja od svih prethodnih.

Matematičar pronalazak partnera/partnerke upoređuje s kupovinom nekretnine. I tada treba 37 posto vremena provesti u neobaveznom gledanju nekretnina, a potom ozbiljno odlučiti koju kupiti.

Stručnjakinja za parove Luan Vard ima savet za samce u 20-ima i za samce u 30-ima. Ovi prvi imaju više vremena i njima savetuje tzv. otvoreno putovanje i predlaže aplikacije poput Tindera i odlazak u noćne klubove.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments