Foto: NZ Herald

Devojci (19) su trudovi krenuli pred zoru u jednom klubu u Tuluzu, Francuska.

Osoblje kluba pomoglo je tokom porođaja i ostalo smireno u situaciji koja je mogla da bude poprilično ozbiljna, prenosi portal LADBible.

“Bilo je pola šest ujutro, klub se zatvarao. Nije bilo mnogo ljudi i jedan od članova osoblja mi je prišao i rekao da je nešto hitno. Mogla sam da vidim da se radi o ženi koja će se uskoro poroditi. Morali smo da reagujemo brzo. Neko od osoblja je pozvao hitnu pomoć koja je bila na liniji i vodila nas kroz ono što je trebalo da uradimo. Mlada žena nije paničila, ali je bila zabrinuta. Beba je uskoro stigla. Ovo je jedan od najbizarnijih zatvaranja kluba koje smo imali. Tim je radio zajedno. Svi smo plakali. Pozitivna stvar je što niko od nas nije bio preplašen niti je paničio. U svakom slučaju, napravili smo to”, rekla je menadžerka kluba Mari- Elen za francuski La Depeche du Midi.

Jedna od njenih prijateljica je predložila da je odvedu u klub jer je imala nekih ličnih problema. Nije pila. Bila je jedna od poslednjih gostiju jer nije mogla da hoda”, objasnila je dalje Mari-Elen.

Majka i beba su u odličnom stanju, a pošto je bebino zakonsko mesto rođenja ovaj klub, od menadžerke je dobila doživotno pravo na besplatan ulaz u klub.

Autor: nsuzivo.rs

 

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments