Foto: AS English- Diario AS

Portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo, godinama ima svoj lanac hotela Pestana CR7, a sada je sve hotele u svojoj rodnoj zemlji odlučio da nameni potrebama lečenja osoba zaraženih koronavirusom.

Hoteli u Madeiri i Lisabonu će postati bolnice za zaražene, a smeštaj će biti besplatan. Ronaldo će lično pokriti i troškove lečenja, plate sestara i lekara i ostalog osoblja.

U Portugalu je, za sada, zabeleženo 78 zaraženih osoba.

“Svet prolazi kroz teške trenutke koji traže brigu i pažnju svih nas. Danas vam ne pišem kao fudbaler, nego kao sin, otac i ljudsko biće koje je zabrinuto svime što se dešava i što utiče na celi svet. Vrlo je važno da pratite savete Svetske zdravstvene organizacije i vladajućih struktura o tome kako se nositi s aktuelnom situacijom”, napisao je Ronaldo na svom Instagramu.

“Zaštita ljudskih života mora biti iznad svih drugih interesa. Moje misli su s onima koji su izgubili bliske osobe, a saosećam s onima koji se bore s virusom, kao što je to moj saigrač Daniele Rugani. Naravno, pružam podršku istinskim profesionalcima koji se brinu za zdravlje drugih ljudi i tako rizikuju svoje živote”, zaključio je.

Autor: nsuzivo.rs
1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Sladjan
17/03/2020 07:33

Sada se vide pravi ljudi.
Veliki ostaju veliki!!!!!!!!