Foto: John Phillips/Getty Images/Today Show

Pevačica FKA twigs tužila je glumca Šaju Labafa za fizičko, emocionalno i psihičko zlostavljanje.

Ona je za Njujork Tajms svoju vezu sa holivudskim glumcem kao “najgoru stvar koju je prošla u životu” i da joj je želja da podigne svest o taktikama zlostavljača.

Pevačica FKA Twigs; foto; Jim Dyson/Redferns/ NBC News

Glumac se, naravno, oglasio i rekao kako mnogi navodi nisu istiniti, ali smatra da se Barnet i druga žena Karolin Fo, čije se tvrdnje takođe pojavljuju u tužbi, treba da se izjasne javno kako bi mogao d prihvati odgovornost za sve što je učinio.

-Nisam ni u kakvom položaju da ikome kažem kako su se osećali zbog mog ponašanja. Nemam opravdanja za svoj alkoholizam ili agresiju, već samo racionalizacije. Godinama sam bio nasilan prema sebi i svima oko mene. Imam istoriju povređivanja ljudi koji su mi najbliži. Sramim se te istorije i žao mi je onih koje sam povredio. Ne mogu zapravo ništa drugo reći- rekao je glumac za Tajms.

FKA Tvigs ga tuži zbog dovođenja života u opasnost kada je, kao njegova suputnica 2019. godine, na njegov zahtev u vozilu morala da ukloni sigurnosni pojas uz prateće pretnje mogućeg sudara, ukoliko mu ona ne kaže da ga voli.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments