Foto: Phys.org

Ovan– Izražavajte ljubav delima. Sve može proći ako ne pričate. Ovnovi će biti skloni da neke stvari završe i otvore nova poglavlja.

Bik– Samopouzdanje bi danas moglo da bude ozbiljno poljuljano. Pazite se na poslu.

Blizanci– Setićete se nekih predloga osoba iz inostranstva i potruditi se da s njima obnovite poslovne kontakte. Osetljivost jetre.

Rak– Vaši prijatelji ukazaće vam koji je najbolji put do nečijeg srca. Poslušajte ih. Danas je bolje da se klonite svojh šefova, jer će oni loše uticati na vas. Naspavajte se.

Foto: Wallpaperplay

Lav– Ne treba da se trudite da budete ljubazni, jer nećete biti uverljivi. Bićete prilično podložni uticajima drugih na vas. Moguće je da vam se neko od saradnika uvuče pod kožu.

Devica– Oni koji održavaju vezu na daljinu danas će istu preusmeriti u sasvim novom pravcu. Doći će do promene. Izgledan je dinamičan susret sa šefovima. Slede vam planovi za putovanje.

Vaga– Nadvladaćete sumnje koje su vas mučile i svoj odnos vratiti u ravnotežu. Danas ne očekujte podršku drugih. Poboljšanje zdravlja.

Škorpija– Vaše reči pogodiće dušu druge strane i postići efekat za pamćenje. Slobodno izrazite osećaje. Bićete temeljiti.

Strelac– Neki će zavoditi putem kuhinje, a drugi putem reči. U oba slučaja bićete učinkoviti. Neki će dočekati dragu osobu s putovanja.

Foto; Spititualify

Jarac– Moguće je da će vam osporavati rezultate rada. Ne ulećite u rasprave, nego pričekajte do sutra.

Vodolija– Danas zanemarite svaku idjeu koja vam dolazi od vaše intuicije i držite se onog što vidite. Imaćete povećan uticaj na druge, pa to iskoristite u poslu. Nesanica.

Ribe– Moguće je da će vas osvojiti jedna mlada osoba. Vi ćete težiti jednoj ideji, a vaši nadređeni drugoj. Suzdržite se.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments