Foto: Inverse

Ovan– Danas ste kloni mračnom raspoloženju. Suočićete se s činjenicom da kad vam je loše, nemate nikog raspoloženog da vam bude rame za plakanje.

Bik- Slobodni pripadnici ovog znaka će uživati ​​s društvom, a kako stvari stoje lako je moguće da se neko zanimljiv pojavi na okupljanju kojem ćete prisustvovati.

Blizanci- Više odmarajte danas i da pojačajte unos vitamina. Ostalim pripadnicima ovog znaka dan je u znaku radnih aktivnosti.

Rak- Za Rakove je ovo pravi dan za ljubav. Ukoliko ste među onima koji su tek započeli ljubavnu priču, danas ćete istinski uživati ​​u vremenu provedenom s voljenom osobom.

Lav- Vi ste danas okrenuti ljubavi. Deo vremena ostavite za partnera.

Devica- Vas brine jedino zdravlje. Danas se preispitujete šta biste konkretno mogli da učinite da stvari krenu nekim boljim putem.

Vaga- Danas je kod vas sve u užurbanom tempu. Ono što vam je trenutno prioritet jeste zabava u svakom obliku.

Škorpija– Danas ćete vreme iskorisiti da se odmorite. U poslednje vreme ste se isforsirali, pa je pravi trenutak da se pre početka naredne nedelje relaksirate.

Strelac– Danas ste preokupirani pozivima. Uzmite predah, ova godina je svima bila teška.

Jarac– Novac je jedino što vam je na umu. Za sada kalkulišete kako da što pre dođete do željene zarade.

Vodolija- Danas vas poprilično udaraju raspoloženja koja ne možete da obuzdate. Čas ste sjajno, čas vam je loše, ni sami ne znate što vam je.

Ribe- Danas vam sve smeta i niste raspoloženi da se upustite u bilo kakve duže priče niti kontakte s osobama. Danas vam je potreban dan samo za vas.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments