Ovan- Pred vama je jedan relaksirajuć dan. Dan vam je pogodan za ljubav, jer ste u  romantičnom raspoloženju.

Bik– Angažovani ste oko novih poslovnih poduhvata. Budite na oprezu kad je vaše zdravlje u pitanju da se ne biste neprijatno iznenadili tokom dana.

Blizanci– Već posustajete kad je reč o poslu. Danas ste skloni zaljubljivanju. Dovoljno ste šarmantni da možete osvojiti svakog ko vam zapadne za oko.

Rak– Niste raspoloženi da se nosite s napornim ljudima i poslovnim obavezama. Treba vam pauza i sad nastojite da je sebi i obezbedite. Žudite da se zavučete u svoj dom i sklonite od svih ljudi i stvari koje bi mogle da vas uznemire.

Lav– Smišljaćete različite izgovore da izbegnete poslovne obaveze, ali ste svesni da je “neodložan” put najbolji način da se distancirate i sebi malo produžite vikend.

Devica– Stavljate na papir za šta vam je sve potreban novac i pokušavate da se uklopite u proračun. I danas mnogo radite, ali već sutra ćete dnevne prioritete drugačije postaviti.

Vaga– Moguće je da ćete ponuditi svoje rame za plakanje nekom od prijatelja. Danas saosećate sa svima. Čini vam se da je ljudima oko vas potrebna podrška.

Škorpija– Nervozni ste, rasejani i sve vam smeta. Ovo baš i nije najsjanije vreme za vas. Skloni ste povlačenju u osamu.

Strelac– Vi možete očekivati ​​da vam se danas javi neki stari prijatelj i prijatno iznenadi mogućom posetom. Moguće je da upoznate neke nove osobe i da ta poznanstva vremenom prerastu u čvrsta prijateljstva. Što se posla tiče danas sve obavljate s lakoćom.

Jarac– Ukoliko ste u fazi prelaska na neku drugu poziciju, dan provodite planirajući svoje buduće poslovne korake kako biste što bolje obavljali novu dužnost.

Vodolija– Neke od vas očekuje početak nove faze u obrazovanju. Upisaćete novi kurs ili pokušati da se više informišete o nekoj novoj oblasti.

Ribe– Osećate se loše i to raspoloženje širite oko sebe.  Radi se samo o prolaznoj krizi, ne brinite.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments