Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Muče vas finansije. Ne igrajte na kartu sreće, oslonite se samo na sebe. Uspeh vas čeka jedino ako se dobro pomučite i odreknete privilegija u kojima ste uživali. Odricanje, žrtvovanje nije problem, naročito ako verujete u više ciljeve. Mogući su problemi sa holesterolom. Nemojte da jedete previše masne hrane.

BIK


Očekuje vas dobar odnos sa kolegama ali i nadređenima. Generalno možete da očekujete povoljan dan. Otvoreno pokazujete svoje emocije prema osobi koja vam se dopada i ona vam uzvraća istom merom. Pred vama je početak veze! Možete da očekujete jako lepe trenutke. Potrebno vam je više sna.

BLIZANCI


Obuzeti ste brigama koje ste sami smislili i rešavate probleme koji bi tek mogli da se dogode. Vaša dekoncentrisanost i ponašanje na poslu vas mogu mnogo koštati, pa je bolje da se blagovremeno trgnete i odvojite realnost od mašte. Prijaće vam meditacija i odmor. Čuvajte energiju.

RAK


Bićete raspoloženi da pokažete svoju emotivnost i ugodite voljenoj osobi znacima pažnje. Možete da očekujete veoma pozitivnu atmosferu na radnom mestu, ne dolaze vam nikakvi problemi. Sve protiče sasvim mirno i bez trzavica, pa ste posvećeni uobičajenim obavezama. Vreme je za odmor i opuštanje.

LAV


Možda ste preumorni pa je to pravi razlog vašeg povlačenja i prepuštanja sudbini. Stvari se mogu neprijatno zakomplikovati ukoliko ne budete preuzeli odgovornost i svoje obaveze završavali na vreme, makar to bilo i neprijatno po vas. Prijala bi vam šetnja ili neka umerena aktivnost. Nemojte da se umarate previše.

DEVICA


Očekuje vas dan u kom možete biti pod velikim pritiskom. Dosta obaveza čeka samo na vas. Moguće je da će vas uplašiti jačina osećanja koja će se probuditi. Prijaće vam druženje sa prijateljima. Potreban vam je neki vid opuštanja, a svakako nema ništa bolje od toga da provodite više vremena sa dragim ljudima.

VAGA


Pravite se da ne primećujete nezainteresovanost voljene osobe. Mislite da ćete ignorisanjem izbeći problem, a istina jeste da zataškavanjem pogoršavate već napetu situaciju. Porazgovarajte, stvari nisu crne kako vam se to trenutno čini. Bavite se sportom redovnije! Potrebno vam je više fizičke aktivnosti.

ŠKORPIJA


Ovo je dobar dan za one koji bi da dožive ljubav. Moguće je da ste uspeli da prevaziđete neke probleme koje ste imali na profesionalno- finansijskom polju. Sada se osećate dosta bolje i verujete da ćete u budućnosti imati šansu da napredujete. Podložni ste alergijskim reakcijama. Osetljivi ste danas i zdravstveno stanje vam nije najbolje prikazano.

STRELAC


Moguće je da razmišljate o prilici da unapredite svoja znanja i veštine kako biste mogli da napredujete. Ako želite da osvojite osobu koja vam se dopada, današnji dan je jako povoljan za to! Maksimalno se posvetite njoj i njenim potrebama, a ona će znati da vam uzvrati na pravi način. Preporuka je da proverite krvnu sliku.

JARAC


Vrlo ste zainteresovani za emotivnu razmenu. Povedite računa o tome kakve informacije širite, može se desiti da pogrešite u svojoj proceni. Lako ćete napraviti konfuziju u poslovnom okruženju i to iz najbolje namere. Pluća su vam osetljiva pa su mogući problemi i sa disajnim putevima.

VODOLIJA


Vaša samouverenost i nadmeni stav polako počinju da iritiraju okolinu koja već neko vreme ima značajno strpljenje za sve. Ukoliko ne korigujete svoje ponašanje, možete doživeti veoma neprijatnu situaciju zbog koje ćete se osetiti postiđeno. Povedite računa o bešici koja može biti osetljiva. Skloni ste upalama i infekcijama.

RIBE


U potrazi ste za novom prilikom za zaradu. Neke stvari nisu ispale onako kako ste očekivali. Ne budite prestrogi prema ljudima, doći će dan kada će i vama nešto biti potrebno. Skrivaćete ljubav da biste je sačuvali od pritiska okoline. Bolovi u grlu bi mogli da vas prate tokom današnjeg dana. Povedite računa i nemojte da pijete hladne i gazirane napitke.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments