Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Morate da imate više razumevanja za voljenu osobu. Postoje stvari koje se ne mogu lako objasniti, budite strpljivi. Nemojte dozvoliti da Vas isprovociraju nečiji postupci ili neistina, sačuvajte prisebnost duha pred saradnicima. Obratite pažnju na pravilniju ishranu, konzumirajte više vitamina i tečnosti.

BIK


Sabirate šta ste uradili u prethodnom periodu, rezultati vas čine ponosnim. Još samo da sve to predočite članovima svoje porodice, pa da sreća bude kompletna. Ne tražite dodatnu podršku jer će vam to pokvariti dragocen osećaj zadovoljstva.

BLIZANCI


vezde vam stavljaju osmeh na lice i daju neobičan šarm i mladalački izgled. Ovo je oruđe kojim treba da se služite u postizanju ciljeva. Možete da očekujete veoma lepo poznanstvo preko prijatelja. Pred vama je šansa da se nova ljubav rodi. Spremni ste za pozitivne promene koje vas očekuju. Podložni ste reumatskim tegobama i to vam je slaba tačka u ovoj nedelji.

RAK


Osećate pojačani unutrašnji nemir i najčešće reagujete na osnovu prvog emotivnog impulsa. Vaš utisak ne predstavlja dugoročno rešenje. Sklonost ka preterivanju može da Vas udalji od nekih osnovnih poslovnih interesa. Važno je da imate neku alternativnu varijantu ili rešenje. Potrebna Vam je umerenost u razmišljanju i ponašanju.

LAV


Oslanjate se na obećanja koja su vam dali prijatelji. Čekanje na ispunjenje može vas dovesti u poziciju da se pravdate drugim ljudima, iako zastoj nije nastao kod vas. Da biste to izbegli, svoje obaveze završavajte lično i sami. Prolazna glavobolja je moguća tokom današnjeg dana.

DEVICA


Nema potrebe da iskušavate nečiju emotivnu naklonost. Avanturistički porivi mogu da Vas navedu na loše rešenje. Ishitrenim postupcima iritirate saradnike, poslovna situacija može da se komplikuje mimo Vaše volje i uticaja. Prijaće Vam psihofizička reklasacija i opuštanje.

VAGA


Promenljivog ste raspoloženja i skloni nervozi, naročito u odnosu sa ukućanima. Pazite kakve obaveze prihvatate jer niste u situaciji da ispoštujete sve dogovore. Ne igrajte na sve ili ništa, u ključnom trenutku bićete diskvalifikovani. Dobro se osećate i nemate probleme na polju zdravlja. Današnji dan vam donosipozitivne aspekte na svim poljima i generalno ne biste trebali da budete zabrinuti.

ŠKORPIJA


Uz obilje šarma, ne uspevate da privučete nečiju pažnju i naklonost. Stalo Vam je da budete u nečijem društvu, sačekajte povoljniji trenutak. Preostaje Vam da razmislite o nekom alternativnom rešenju, kako biste nadoknadili propušteno vreme i priliku. Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na snove.

STRELAC


Izuzetno vam je stalo da okončate i dovršite neke nezavršene poslove i obaveze u čemu ćete i uspeti, ali postoji jedna stvar na koju morate obratitipažnju, a to je da ne preterate u demonstraciji svoje moći i potcenjivanju kolega. Danas nastupa jedan teži momenat u kojem će prevladati nepoverenje, ljubomora i zavist i to sa obe strane. Problemi sa stomakom bi mogli da vas prate tokom današnjeg dana.

JARAC


Ono što je sazrelo, rešiće se samo od sebe, bez mnogo truda. Imate sreće kada je u pitanju novac, zbog kojeg trošite više energije nego što je potrebno. Zauzeti Jarčevi će biti posvećene partnerskim odnosima i ispravljanju grešaka koje su pravili. Dolazi do pomirenja i krećete u jednu mnogo bolju, iskreniju fazu vašeg odnosa, kada ćete steći poverenje jedno u drugo. Mogući su manji problemi sa kožom, iritacijama, aknama ili alergijskimreakcijama.

VODOLIJA


Upotrebite neke skrivene adute u društvu osobe koja Vam se dopada. Nemojte propustiti dobru priliku. Osoba koja Vas podstiče na optimizam i na kreativno raspoloženje, zaslužuje Vašu naklonost i poverenje. Odlično stanje, budite bez brige! Posvetite se sebi i svojim potrebama.

RIBE


Neko Vas uzbuđuje ili privlači Vašu emotivnu pažnju, više nego što ste spremni to i da priznate. Delujete suviše tajanstveno. Sa par dobrih poteza, možete da učinite više nego Vaši saradnici. Pridržavajte se pravila: da o uspehu ne treba previše pričati. Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.
Nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments