Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Pomalo ste umorni od intenzivnog druženja kojim vas je partner preforsirao u poslednje vreme. Nakon silnih dešavanja, doživljaja i provoda, potreban vam je mali zasluženi odmor. Ne oklevajte, saopštite to voljenoj osobi. Vaša uznemirenost, nezadovoljstvo i emotivni problemi ne mogu dobro da se odraze na vaše zdravlje.

BIK


Mogući su problemi u ljubavnim odnosima. U prošlosti ste slavili malu pobedu kojom ste partneru dali do znanja gde mu je mesto. Danas to dolazi na naplatu, a vaš autoritet može biti poljuljan ukoliko svoj ego ne obuzdate na vreme. Posavetujte se sa vašim lekarom oko svega što vas muči. Pripazite na unos tečnosti koji treba prilagoditi.

BLIZANCI


Možete da očekujete pozitivne okolnosti i priliku da nađete rešenje za neke probleme. Danas ćete napraviti prvi korak ka osobi sa kojom je do sada postojao samo flert. Mogući su neki hronični problemi. Potrudite se da povedete više računa o svom zdravlju i da počnete da izbegavate fakrore rizika.

RAK

Ljubavni život je u centru pažnje. Vaš partner je dugo bio u senci, trpeo je vaša profesionalna zalaganja i probleme koji su dolazili s tim. Vreme je da mu to nadoknadite, naročito krajem dana kada će mu biti potrebna vaša uteha. Moguće su manje oscilacije na ovom polju ako ste već imali probleme vezane za kardiovaskularni sistem.

LAV


Delujete uznemireno i pravite pogrešnu procenu u društvu bliske osobe. Svari nisu jednostavne kao što biste želeli da ih protumačite. Nema potrebe da rizikujete oko poslovno-finansijskih pregovora ili u situacijama kada postoji neki vid zabrane. Povedite računa o grudnom košu koji može da bude osetljiv.

DEVICA


Izvesna je harmonija u postojećem odnosu ili ulazak u vezu sa osobom koja vam se duže vreme dopada. Moguć je manji finansijski boljitak ili dobitak, možda i na igrama na sreću. Povedite računa o grlu koje vam može biti osetljivo. Izbegavajte hladne i gazirane napitke.

VAGA


Skloni ste idealizaciji i imate velika očekivanja pred bliskom osobom. Vaša emotivna nesigurnost potiče od prevelikih želja. Previše arogancije sa Vaše strane može da iskomplikuje zajednički dogovor o saradnji. Ponekad treba raditi u tišini. Povedite računa o štitnoj žlezdi koja vam može biti prilično osetljiva.

ŠKORPIJA


Disciplinovano dajete sve od sebe da završite obaveze koje ste, nespretno, preuzeli na sebe. Rezultati su neizvesni, ali vas ne napušta optimizam i osećaj da će se nešto dobro izroditi iz svega što ste preduzeli. Čuvajte se povreda. Ne gubite nadu, uskoro stiže još bolja ponuda. Mogući su problemi sa vidom. Proverite dioptriju.

STRELAC

Ograničite svoje želje ili očekivanja na »razumnu meru«. Ponekad imate perfekcionističke zahteve. Ne krijete svoje optimističko raspoloženje i delujete samouvereno pred osobom koja testira Vaše profesionalne sposobnosti. Ovo je period u kojem treba da budete veoma oprezni i da se ne igrate sa svojim zdravljem.

JARAC


Moćićete da se pouzdate u potpunu posvećenost i vernost partnera, zbog čega ćete biti
zadovoljni. Možda ćete dobiti izvesnu finansijsku pomoć ili podršku. Kontrolišite impulsivnu sranu svoje prirode. Mogući su problemi sa grčevima u mišićima. Preporuka je da povećate unos magnezijuma ali i da se generalno potrudite da budete manje napeti, opušteniji.

VODOLIJA


Svesni ste da je pred vama naporan period na gotovo svim poljima. Puni ste energije i volje, a urođeni borbeni duh i optimizam učiniće vas još jačim. Iako ćete uložiti mnogo truda, na kraju ćete biti zadovoljni postignutim rezultatima. Moguća je uznemirenost i manji problemi sa nervozom. Prijala bi vam meditacija ili neka druga metoda opuštanja.

RIBE


U odnosu sa voljenom osobom, nema razloga da smišljate izgovore koji Vas dovode u neprijatnu situaciju. Važno je da se distrancirate od osobe koja ima sumnjive namere u poslovnom dogovoru. Problemi sa bubrezima su mogući. Povedite računa o mogućim upalama bešike, o prehladi, virusima, bakterijama i infekcijama.
Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments