Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Tražite način kako biste opravdali razloge zbog kojih se nalazite još uvek na mestu s koga su mnogi vaši saradnici odavno otišli. Trud će biti nagrađen ali zbog preterane želje da nešto isterate do kraja, rezultat vam na kraju postaje nebitan.Urogenitalni trakt vam je osetljiv, pa možete da budete skloni novim problemima kada je u pitanju polje zdravlja.

BIK


Strpljivo sačekajte nečiji poživ, nema potrebe da rizikujete. Ne možete da utičete na partnerovu odluku i ponašanje. Obratite pažnju na korisne informacije o poslovnim prilikama, neko Vam nudi interesantnu ideju. Skloni ste alergijama koje bi u narednom periodu mogle da vam predstavljaju probleme. Pred vama je period u kojem ćete generalno biti podložni problemima.

BLIZANCI


Niste sigurni kuda idete dalje, sve što znate je to da vam treba promena. Uslove za putovanje nemate, a to je ono što bi vam trenutno pomoglo. Ne upadajte u mračna raspoloženja, stvari se odvijaju baš onako kako treba, uskoro ćete znati šta treba da činite. Koža vam je sklona iritacijama i zato ste prilično nezadovoljni. Posavetujte se sa vašim dermatologom oko svega što vas muči na ovom polju.

RAK


Nije Vam dozvoljeno sve što priželjkujete, ali Vi se ne predajete i smišljate neki zaobilazan način. Imate utisak da neko ograničava Vaše poslovne mogućnosti i da Vam nameće određena pravila. Dobro se osećate. Ne biste trebali da imate bilo kakve probleme kada je u pitanju polje zdravlja.

LAV


Moguće je da imate potrebu za poslovnim promenama i da ste spremni da uradite sve kako biste ih ostvarili. Ne dopada vam se to što je partner postao preterano posesivan i ljubomoran u odnosu prema vama. Bolovi u grlu su naglašeni kod vas u narednom periodu. Mogli biste da budete oslabljenog zdravlja pa je zato važno da vodite računa o unosu vitamina.

DEVICA


Prihvatite poznatu situaciju. Ulazak u »zabranjenu zonu« ili poriv za ljubavnom avanturom, može da Vas razočara. Imate ambiciozne planove i potrebu da dokažete svoje sposobnosti, međutim Vaš uspeh zavisi od nečijeg uticaja. Problemi sa mokraćnim putevima su naglašeni kod vas tokom današnjeg dana.

VAGA


Da biste ostvarili neke veće ciljeve moraćete nešto žrtvovati, a to može biti u vezi sa vašim ljubavnim životom. Maštoviti ste, svestrani i puni ideja pa su velike šanse da ćete u svim namerama uspeti, ali, pokušajte da ne trgujete emocijama. Dozvolite nekom da Vas inspiriše na pozitivne misli.

ŠKORPIJA


Vraćate se u formu. Poslovi koji su iz nepoznatih razloga tapkali u mestu, danas se aktiviraju. Pomalo ste zbunjeni raspletom, jer ste posle dugog čekanja izgubili nadu. Ovih dana ćete više preispitivati svoje motive nego što ćete nešto konkretno raditi. Iskoristite slobodno vreme za fizičku aktivnost i bavljenje sportom.

STRELAC


Dozvoljavate da vam finansije uslovljavaju raspoloženje i dinamiku viđanja sa ljudima do kojih vam je stalo. Ako zanemarite novčane probleme, shvatićete da za druženje i prijatna neobavezna ćaskanja nije neophodan i debeo novčanik.

JARAC


Umorni ste od čekanja. Mislite ćete se smiriti ako odmah razrešite sve zavrzlame i nedoumice koje vas muče neko vreme. Ne budite nestrpljivi i brzopleti, jer greške koje biste danas mogli da napravite u budućnosti bi bile nepopravljive.

VODOLIJA


Zbog naglašene promenljivosti raspoloženja pojačano ste osetljivi što može klimavu ljubavnu vezu dovesti u veliko iskušenje. U dnu srca još uvek čuvate jake uspomene iz daleke prošlosti pa vam sećanje na propalu veliku ljubav remeti novu. Povećajte unos vitamina kako biste uspeli da predupredite neke probleme na polju zdravlja. Veoma je važno da na pravi način jačate svoj imuni sistem.

RIBE


Bavite se novim načinima poslovanja i nalazite zanimljive metode kojima se bavite tokom rada. Smetnje u komunikaciji sa nadređenima manifestovaće se prvenstveno kroz pritisak da posao mora biti završen pre roka. Budite oprezni u saobraćaju.

Nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments