7.9 C
Novi Sad
27/11/2022, 10:09
Lifestyle Horoskop za četvrtak, 17. septembar

Horoskop za četvrtak, 17. septembar

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Povoljan je dan za regulisanje zakonskih obaveza. Ukoliko imate zakazano ročište na sudu vaša elokvetnost i argumenti će povoljno uticati na donošenje presude u vašu korist. Faza naglašene ljubomore konačno se privodi kraju i danas imate znatno opušteniji odnos sa partnerkom. Partnerki prija kada ste relaksirani i fokusirani na vezu. Glava i grlo su prilično osetljivi.

BIK


U susretu sa voljenom osobom sve izgleda skoro idealno, ne treba da kvarite utisak o zajedničkoj sreći koja Vas prati. Stvari koje izgledaju nemoguće za Vas postaju moguće, ali o tome ne treba glasno pričati. Ponekad je nužno upotrebiti neku tajnu formulu. Važno je da poboljšate svoju psihofizičku formu.

BLIZANCI


Najbolje je da uzmete slobodan dan  danas i da se ne bavite preterano poslovnim obavezama da ne bi došlo do štete. Pazite da ne preterate sa ljubomorom koja bi mogla da počne da vas opterećuje u većoj meri. Nervi su vam osetljivi i neophodno je da se posvetite stvarima u kojima uživate i koje vam podižu raspoloženje.

RAK


Ukoliko Vam je stalo da popravite odnos sa voljenom osobom, nema potrebe da postavljate pogrešna pitanja i provokativne situacije. Plan koji uporno pokušavate da ostvarite u krugu saradnika ne predstavlja najbolje poslovno rešenje. Kosti su osetljive. Skloni ste bolovima u leđima, problemima sa rukama i nogama.

LAV


Nema razloga za lažnu skromnost u društvu voljene osobe. Pokažite da umete da zablistate punim sjajem i zanosom u pravom trenutku. Nalazite se u sjajnoj prilici da utičete na poslovni dogovor ili da udvostručite svoje rezultate. Potrebno je da preuzmete inicijativu. Moguć je povećan apetit.

DEVICA


Previše obaveza i odgovornosti uzima danak. Nervozni ste. Teško vam je da radite pod pritiskom okruženi ljudima koji nemaju iste poslovne standarde kao i vi. Usamljeni ste, stidljivi, pasivni. Promene su moguće, ali zavise od vas. Podstičite kod sebe optimizam i dobro raspoloženje.

VAGA


Priželjkujete zanimljive događaje u ljubavnom životu. Susret sa jednom osobom može da ulepša Vaše raspoloženje. Neko odbija da sasluša ili prihvati Vaše poslovne ideje. Ne treba da prenagljujete u svojim odlukama, ali ni da trpite nečiju torturu. Polako kristališete u glavi kada ćete i šta konkretno uraditi po pitanju fizičke aktivnosti.

ŠKORPIJA


Nema razloga da se ponašate isuviše zahtevno pred voljenom osobom. Potrebno je da se iskristališu pozitivne emocije. Pažljivo osmislite svoj kompletan nastup i ne dozvolite da neko pogrešno tumači Vaše ideje i poslovne interese. Pripazite na ishranu, jer postoji mogućnost da vam neka hrana ne prija pa je organizam odbacuje.

STRELAC


Osećate veliki emotivni zanos, ali Vam nedostaje dobra prilika da izrazite svoje namere. Neko vešto izmiče pred Vašim pozivima. Samouvereno branite svoje interese, ali postoje različite komplikacije. Potrebno je da racionalno koristite svoju energiju. Problemi sa ukočenim leđima.

JARAC


Posmatrajte stvari iz pozitivnog ugla, slobodno izrazite svoje iskrene namere i budite velikodušni prema voljenoj osobi. Postoje problemi koji zahtevaju drugačiji poslovni pristup. Loša komunikacija sa saradnicima utiče na promenu poslovne klime.  Osećate se jako dobro.

VODOLIJA


Imate previše poslovnih obaveza. Zbog toga ste pod ogromnim stresom. Za vas je bolje da neke obaveze ostavite za drugi dan nego da celog dana budete nervozni. Emotivno ste vezani za partnerku. Emotivne potrebe su naglašene. Previše vremena provodite pred ekranom kompjutera. To uzima danak u smislu da se vid pogoršava ili imate utisak da su vam oči umorne. Odmorite se.

RIBE


Uz brilijantnu inteligenciju, pokažite svojoj okolini da posedujete i druge osobine koje otkrivaju emotivnu stranu Vaše ličnosti. Delujete duhovito i iskreno, tako da osvajate simpatije na različitim stranama. Stalo Vam je da ostavite dobar utisak na saradnike. Nedostaje vam fizička aktivnost. Razmišljate šta da uradite po tom pitanju.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments