Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Možda vam se čini kao da srce i glava rade protiv vas danas. Imate osećaj kako da su se udružili i da vam ne daju predaha držeći vas zbunjenog. Zastanite na čas i pogledajte malo stvari iz drugog ugla. Povežite se sa svojom intuicijom, ostanite po strani i pustite druge da razmišljaju.

BIK


Sva vaša pažnja je usmerena na problematičnu situaciju koja se odvija u krugu vaše porodice. Do kulminacije može doći danas, jer aspekti na nebu najavljuju neodložne i prisilne promene. Ne bežite od problema, odlučno krenite u susret promenama.

BLIZANCI


Pred vama je povoljan dan za poslovno polje. Očekuje vas prilika da budete veoma produktivni. Moguće je da ste nezadovoljni vezom koju imate i da se spremate polako za odluku da raskinete. Moguća je jača glavobolja.

 RAK


Stvari mogu da dođu do dramatičnog vrhunca danas. Možda će vam se učiniti da je sve okrenuto protiv. Ovo je odličan trenutak da pronađete balans i sagledate mnogo veću perspektivu u svom životu. Ako pokušavate da shvatite gde su vam srce i glava, pogledajte na drugu stranu, sigurno vas vode dobrim putem pa ih zato i poslušajte.

LAV


Danas su moguće neočekivane porodične napetosti i to najverovatnije zbog finansija. Reagujte strpljivo i ne ulazite u rasprave jer rešenje dolazi brže nego što očekujete. Tokom popodneva stiže vest o prilivu novca na koji niko od vas nije računao.

DEVICA


Maksimalno ste posvećeni poslu i trudite se da ispunite sve one ciljeve koje ste sebi postavili. Možete da se nadate veoma dobrom odnosu sa voljenom osobom. Među vama vlada uzajamno poštovanje. Problemi sa stomakom.

VAGA


Promenljivog ste raspoloženja i skloni nervozi, naročito u odnosu sa partnerom. Pazite kakve obaveze prihvatate jer niste u situaciji da ispoštujete sve dogovore. Ne igrajte na sve ili ništa, u ključnom trenutku bićete poraženi.

ŠKORPIJA


Možete da očekujete pozitivne promene kada je u pitanju posao. Sudbina vam je danas veoma naklonjena. Osećate se sigurno kada ste sa partnerom. Pored njega imate sve ono što ste oduvek želeli. Zdravlje vam je dobro.

STRELAC


Trenutno niste baš sasvim fokusirani na svoj posao i dosta toga vam na neki način ometa pažnju. Kada razmislite bolje o vašem odnosu sa voljenom osobom, dolazite do zaključka da imate dosta zamerki. Moguća je malaksalost.

JARAC


Imate puno pozitivne energije koju ste spremni da uložite u posao. Ostvarićete rezultate kojima težite. Dopada vam se osoba sa kojom trenutno imate prijateljski odnos, pa skrivate osećanja. Imate višak energije u sebi.

VODOLIJA


Ovo je jedan od onih dana kada ne znate šta da naručite za jelo. Zvanični ste vlasnik zamagljenje glave danas. Stojite u redu razmišljajući šta da naručite i dok dođe red na vas već ste zaboravili. Emocije su vam toliko povezane u glavi da ne možete jasno ni da razmišljate. Pokušajte da se opustite uz film ili muziku.

RIBE


Dobićete pozitivan odgovor vezano za zahtev koji imate na poslu. Možete da očekujete dobre promene. Ukoliko ste planirali početak zajednice ili braka, imaćete puno sreće sa voljenom osobom! Zdravlje vam ide na bolje.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments