0 C
Novi Sad
26/11/2022, 10:04
Lifestyle Horoskop za četvrtak, 24. septembar

Horoskop za četvrtak, 24. septembar

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Najprostije aktivnosti, za koje vam je, inače, potreban mali trud, danas obavljate s velikom teškoćom. Nije loše da razmislite o tome da sve odložite za neki drugi dan, jer, grč koji ne uspevate da savladate proizvešće greške koje su nedopustive. Imate potrebu za relaksacijom u cilju oslobadjanja napetosti sa posla.

BIK


Nema razloga da preuveličavate svoje potrebe u susretu sa voljenom osobom. Ne možete lako promeniti nečije mišljenje.  Lakomislenost ili pomisao da se nalazite ispred drugih, odslikava Vašu potrebu za dominacijom i sujetu. Izbegavajte stresne i naporne situacije.

BLIZANCI


Kako god da se postavite, bićete u drugom planu. Ne prija vam takva uloga, ali svesni ste da je to ispravan put. Bilo da se radi o porodičnim ili ljubavnim odnosima, najpametnije je da strpljivo pružite podršku i sačekate epilog.

RAK


Ako Vas muče emotivne dileme iskreno razgovarajte sa voljenom osobom. Razgovor vodi ka dogovoru i psihološkom opuštanju. Prihvatite nečiju sugestiju, važno je da plasirate svoje ideje na pravom mestu ili u odgovarajućem društvu. Važno je da se opustite i akumulirate pozitivnu energiju.

LAV


Novi izazovi vas očekuju na polju posla. Imajte na umu da ćete kroz sve to ojačati i steći više iskustva! Očekuje vas dobra atmosfera između vas i partnera. Ako ste slobodni moguće je novo poznanstvo sa Vagom. Imate utisak da ste davno izgubili kondiciju. Razmišljate da se konačno pokrenete i uradite nešto za svoje zdravlje.

DEVICA


Neko Vas dovodi pred novo ili veliko iskušenje. Vaš um je zatajio i ne znate kako da postupite. Sve se svodi na princip uzimanja ili davanja, a ono što dobijate ima visoku cenu i zahteva mukotrpno zalaganje. Može se desiti da sasvim slučajno, prilikom hoda stanete pogrešno, izvrnete slučajno nogu i napravite sebi problem.

VAGA


U fazi ste kada ste u potpunosti posvećeni poslu i kada imate želju da odradite milion stvari odjednom. Kako je to nemoguće nezadovoljni ste što se posao sporo odvija. Preterujete sa zahtevima prema partneru. Prebacujete mu što se viđa sa svojim prijateljima jer se osećate napušteno. Ne budite impulsivni.

ŠKORPIJA


Ako uspete da dan otpočnete bez kašnjenja i odlaganja, mogu vam se otvoriti interesantne mogućnosti, posebno ako je vaš posao u vezi sa inostranstvom. Ne uvlačite prijatelje u svoje poduhvate, rešavajte svoje probleme sami.

STRELAC


Pred vama je puno obaveza. Činiće vam se da ne dižete glavu od posla, a ustvari ništa se posebno neće dešavati. Iluzija da ste preterano opterećeni dolazi zbog zasićenja pa vam je hitno potrebna ili promena posla ili kratak odmor.

JARAC


Težite ka slobodi, međutim, bolje je da se suzdržite jer nije povoljan period za pobunu. Disciplinovano i na vreme obavljajte sve radne zadatke, jedino ćete na taj način izbeći napete aspekte koji vam mogu zakomplikovati finansijsku situaciju.

VODOLIJA


Svoje planove vezujete za obećanja koja su vam dali prijatelji. Previše odlaganja može vas dovesti u neuglednu situaciju u kojoj ćete se na kraju pravdati pretpostavljenima kojima će vaši argumenti biti smešni i prihvatljivi.

RIBE


Aspekti vam donose priliv energije koja vam je u proteklom periodu nedostajala. Nažalost, paralelno pristižu vam nove obaveze kojima će sva lepota ovog perioda pasti u senku. Pred vama je naporan rad za koji nećete dobiti očekivanu nagradu.

Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments