8.9 C
Novi Sad
04/10/2022, 08:24
Lifestyle Horoskop za četvrtak, 26. mart

Horoskop za četvrtak, 26. mart

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Vaš odnos prema obavezama nije na najvišem nivou. Saradnici vas pokrivaju, ali to neće trajati večno. Promenite stav, obavljajte posao odgovornije i bez suvišne priče, kako vaša šaljivost ne bi izazvala negativne posledice. Predeo grudnog koša je osetljiv. Povedite računa o srčanom sistemu i problemima na tom polju.

BIK


Partner će biti posesivan, zbog čega biste mogli da imate problema u ovoj sferi. Potrudite se da na pravi način iskoristite svoje nove poslovne mogućnosti. Dosta toga zavisi od vašeg sagledavanja situacije. Mogući su problemi sa stomakom. Generalno vam je probava sada osetljiva što sa sobom nosi brojne moguće tegobe.

BLIZANCI


Šta god da započnete završiće se haosom. Najpametnije je da izbegnete sve situacije u kojima biste vodili glavnu reč. Ako ste aktivni učesnik u saobraćaju, ne krećite nikud pre nego što ne proverite ispravnost automobila. Potreban vam je odmor. San vas regeneriše i prija vam. Potrudite se da nađete dovoljno vremena za sebe.

RAK


Moguće je da imate manje probleme u komunikaciji sa svojim kolegama. Važno je da poradite na svom pristupu ka njima. Nemojte da pravite svađe i konflikte bez ikakve potrebe. Niste zadovoljni situacijom na vašem ljubavnom planu. Smatrate da je partner preterano nepoverljiv. Nervni sistem vam je osetljiv.

LAV


Možete da očekujete da ćete tokom današnjeg dana uspeti da ostvarite izuzetno dobre rezultate na poslovnom planu. Pred vama je jako povoljan dan za nova dostignuća. Priželjkujete promene na ovom polju. Vreme je da napravite prvi korak ka osobi koja vam se dopada i sa kojom flertujete. Visok nivo energije vam čuva zdravlje.

DEVICA


Partner vas provocira i iskušava, pa vam, u afektu, izleće nešto što ste želeli da prećutite. Sve može kulminirati odlukom od koje strepite. Nalazite se u nezavidnom položaju, ne želite dalje, ali ne biste ni da raskinete. Bavite se sportom i rekreacijom, pa vam aktivnost koju imate prija.

VAGA


Doživećete intenzivne emocije u društvu izabrane osobe. Moguće je I da vam osećanja budu povređena. Nemojte da očekujete previše od današnjeg dana. Finansijska situacija će se stabilizovati u budućnosti ali sada momentalno je važno da imate dovoljno strpljenja. Pozabavite se stvaranju boljih navika.

ŠKORPIJA


Umorni ste od čekanja. Mislite da ćete se smiriti ako odmah razrešite sve zavrzlame i nedoumice koje vas muče neko vreme. Ne budite nestrpljivi i brzopleti, jer greške koje biste danas mogli da napravite u budućnosti bi bile nepopravljive. Čuvajte svoje bubrege. Mogući su problemi sa urinarnim traktom.

STRELAC


Imate dosta obaveza i pred vama je prilično naporan dan. Važno je da budete maksimalno posvećeni poslu i da ne odvraćate svoju pažnju na neke druge stvari. Osoba koja je pored vas mora biti vrlo slobodnih shvatanja i avanturistična. Imunitet vam je oslabljen, pa povedite računa o svom zdravlju.

JARAC


Partner vas provocira i iskušava. Ako odreagujete previše žustro, može vam u afektu izleteti nešto što ste želeli da prećutite. Budite odmereni da veza ne bi završila raskidom, naročito ako skrivate nešto što voljena osoba ne sme da sazna. Moguće su srčane smetnje ili problemi sa airitmijom, tahikardijom itd… posetite kardiologa.

VODOLIJA


Skloni ste donošenju nepromišljenih odluka što vam baš i neće biti od velike koristi na polju posla. Možete da očekujete neke veće promene tokom današnjeg dana. Nalazite se u donekle nepovoljnom period za ljubav, pa ne treba da imate prevelika očekivanja. Mogući su problemi sa migrenom. Očekuje vas malo teži dan kada je u pitanju polje zdravlja.

RIBE


Potrebna vam je promena, ali nemate ideju kako da je sprovedete sami, a sujeta vam ne dozvoljava da to prepustite partneru. Prihvatite poziv i prepustite se slatkom predahu. Negativno raspoloženje će popustiti i situacija će se srediti. Muči vas nervoza i stres. Pokušajte da nađete bačin da se opustite.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments