Naslovna Lifestyle Horoskop za četvrtak, 27. februar

Horoskop za četvrtak, 27. februar

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Čeznete za promenama u kući. Nedostatak sredstava vas sprečava da nešto konkretno učinite, zbog toga se odlučujete na sitne prepravke koje će vašem okruženju uneti novu energiju. Ako uključite i ukućane, zadovoljstvo će biti kolektivno. Dosta toga bi moglo da vas opterećuje pa je zato važno da idete na redovne lekarske kontrole i da vodite više računa o sebi.

BIK

Dobar dan za ljubav, emotivnu razmenu I uspostavljanje bliskosti sa voljenom osobom
Pojaviće se neke prilike koje će vam pomoći da ostvarite ono što želite, bar donekle.   Moguće je da ćete tokom današnjeg dana biti osetljiviji i da će vam se pojaviti neke nove reakcije, iritacije i tome sl.

BLIZANCI


Biće vam potrebno mnogo energije da biste napravili poslovnu promenu. Uljuljkali ste se na neki način u lažnoj sigurnosti. Potrebno vam je vreme za razmišljanje o okolnostima u kojima se nalazite sa voljenom osobom. Dolazi vreme u kojem će biti potrebno da se radi vašeg zdravlja posvetite promenama navika koje nisu dobre po vas.

RAK

Lažni osećaj sreće i zadovoljstva može vas navesti da danas potrošite više nego što ste u poziciji da zaradite. Ne utapajte svoj iznenadni optimizam u nekontrolisano troškarenje. Provedite više vremena u neobaveznom druženju s prijateljima. Predeo grudnog koša je osetljiv kod vas. U narednom periodu ćete biti skloni tegobama na ovom polju.

 

LAV


Možete da imate neke nepredviđene okolnosti na poslovnom planu. Mogući su novi problemi. Ukoliko ste zauzeti na neki način dolazi do zahlađenja odnosa između vas i voljene osobe. Izbegavajte alkohol. Potrudite se da stvarate zdravije navikei da se držite podalje od opijata.

DEVICA


Biće vam potrebno mnogo podrške od strane partnera, a nebo obećava da ćete je dobiti.
Moguć napredak u sferi finansija, trgovine I pružanja intelektualnih usluga. Generalno sreća u ovoj sferi. Posetite stomatologa radi redovne kontrole jer su vam po horoskopu nagalašeni mogući problemi sa zubima u narednom periodu.

VAGA


Privodite kraju mnoge zaostale poslove kojima ste se mučili izvesno vreme. Konačno se nazire epilog nečega na čemu ste dugo radili. Posle dugog čekanja prija vam osećaj male pobede pa imate pravo da sebi priuštite kratkotrajan predah. Prolazna uznemirenost je moguća u narednom periodu kod vas.

ŠKORPIJA


Polako prevazilazite poteškoće koje imate. Spremni ste da se maksimalno posvetite svom poslu. Očekuje vas zanimljiv dan za flert. Osoba o kojoj imate lepo mišljenje od ranije, će pokazati svoje interesovanje prema vama. Možete da očekujete i tegobe vezane za pršljenove, lumbalni deo…

STRELAC


Angažovani ste na više strana. Bez obzira na to što naporno radite vi u tome i uživate. Povedite računa o svojoj fizičkoj kondiciji, jer, neuredan život i premor uzimaju maha. Ukoliko se ne zaustavite, predstoji vam ozbiljan pad energije i prehlada.  Osećate se jako dobro i nemate tegobe.

JARAC

Raspoloženje popravlja susret s prijateljima koji su u prošlosti bili deo vaše svakodnevice. Obilje tema i opuštajući razgovori mogu biti svojevrsna čarobna formula ekspresnog oporavka od svega što vas je u prošlosti umorilo. Pazite na krvni pritisak koji bi u narednom periodu mogao da vam bude problematična tačka.

VODOLIJA


Pomalo ste umorni od intenzivnog druženja kojim vas je partner preforsirao u poslednje vreme. Nakon silnih dešavanja, doživljaja i provoda, potreban vam je mali zasluženi odmor. Ne oklevajte, saopštite to voljenoj osobi. U narednom periodu možete biti više nego inače skloni višku kilograma, a opšte je poznato da šećeri, ugljeni hidrati najviše goje.

RIBE


Maštoviti ste, svestrani i puni ideja. Dobro raspoloženje može, nakratko, pokvariti neobičan telefonski poziv koji ne očekujete. Vesti koje ćete čuti biće čudne, a vama ne preostaje ništa drugo nego da saslušate i što pre zaboravite. Moguće su smetnje sa sinusima kod vas u narednom periodu. Možete da očekujete dan u kojem ćete imati manje zdravstvene probleme zbog pada imuniteta.

 

Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments