-1.4 C
Novi Sad
04/02/2023, 23:54
Lifestyle Horoskop za četvrtak, 28. januar

Horoskop za četvrtak, 28. januar

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Partner želi da Vam izađe u susret, ali ima pogrešnu procenu. Progovorite sa više emocija pred bliskom osobom. Budite uzdržani i na negativne komentare, nemojte odgovarati po sličnom principu. Poželjno je da podstičete pozitivnu atmosferu. Važno je da kontrolišete svoje unutrašnje konflikte.
BIK

Niste realni kada su poslovna očekivanja u pitanju. Ne primećujete da su vam očekivanja prevelika. Bračni partner se suočava sa ozbiljnim problemima na poslu, čega niste svesni niti vam on govori o tome. Pripazite na ishranu.

BLIZANCI


Tražite način kako biste opravdali razloge zbog kojih se nalazite još uvek na mestu s koga su mnogi vaši saradnici odavno otišli. Trud će biti nagrađen ali zbog preterane želje da nešto isterate do kraja, rezultat vam na kraju postaje nebitan. Ako ste vozač, ne preporučuje se noćna vožnja, jer su vaše oči osetljive.

RAK

Potrebno je da promenite svoju uobičajenu taktiku i da udovoljite voljenoj osobi. Mašta uvek pomera granice mogućnosti. Budite promišljeni i prilagodite svoje poslovne zahteve trenutnoj situaciji. Izbegavajte nove konfilikte. Obratite pažnju na situacije koje deluju pozitivno na Vaše raspoloženje.

LAV


Loši odnosi u vašoj radnoj sredini su postaju nepodnošljivi pa vama ne preostaje ništa drugo do da razmišljate o odlasku. Situacija nije povoljna i svesni ste da biste odlaskom iskomplikovali već nezavidnu finansijsku situaciju. Povećajte ishranu dodacima za jačanje zglobova i kostiju i na vreme se pobrinite za svoje opšte zdravlje.

DEVICA


U društvu voljene osobe nemojte dozvoliti da Vam nedostaje maštovitost ili ljubavna inspiracija, kao dobar podsticaj. Neko u Vama podstiče kreativnu radoznalošt i želju za novim saznanjem. Obratite pažnju na korisne informacije. Učinite nešto u prilog lepšem izgledu i dobrom raspoloženju.

VAGA


Preterana mašta vas može uvesti u iskušenje da poverujete u brzu novčanu dobit. U ovo vas može gurnuti razgovor s osobom koja se nalazi u inostranstvu, a koja je po temperamentu veoma slična vama. Ne zanosite se iluzijama, držite se realnosti.

ŠKORPIJA


Sve što ste planirali sprovešćete u delo. Teško vam je da održite deo svog emocionalnog mira i stabilnosti, jer trošite previše emocija na ono što se događa oko vas, bez obzira na to da li to uopšte ima veze sa vama. Oženjeni su pomalo nervozni zbog promene situacije u kući. Zbog emocionalne nesigurnosti, povremeno morate da proverite partnera. Vaša osetljivost dolazi do izražaja, nezadovoljni ste opštom situacijom.

STRELAC

Objasnite partneru da Vas povezuju slične želje i afiniteti, kao i da ne treba oklevati pred zajedničkim izazovom. Proverite svoju sreću. Osećate kreativnu inspiraciju i delujete pozitivno na svoju okolinu. Važno je da se angažujte na različitim stranama. Nalazite se u sjajnoj formi.

JARAC


Obaveze od vas zahtevaju koncentraciju i pun mentalni angažman. Frustrira vas sukob između dužnosti prema drugima i potrebe da ugodite sebi. Ako pronađete zadovoljstvo u radu, oslobodićete se grča a samim tim i neprijatnog osećaja da ste iskorišćeni. Odmarajte se, ne forsirajte se. Pratite potrebe svog tela i svoj instinkt.

VODOLIJA


Izbegavajte novu porodičnu ili emotivnu raspravu. Najbolje se osećate uz osobu koja razume Vaše emotivne potrebe. Pokušavate da osmislite nova i korisna rešenja, ali Vaša okolina nema dovoljno sluha ili volje da Vam se pridruži. Obratite pažnju na pravilnu zdravstvenu negu.

RIBE


Očekujte zaradu i napredak u poslu od stranaca ili radite sa stranom robom. Ako niste zadovoljni svojom zaradom, ne brinite, jer pravi uspeh i novac tek treba da stignu. Probudite svoju kreativnost. Kada Ribe mere koliko su dale i koliko su dobile, to se obično ne završava dobro. Na početku veze kada ste se potpuno predali, setite se da to niko od vas nije tražio. Ovaj dan je idealan za odvikavanje od zavisnosti od alkohola i pušenja.

Nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments