Naslovna Lifestyle Horoskop za četvrtak, 28. maj

Horoskop za četvrtak, 28. maj

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Svedite svoju nestrpljivost i impulsivnost na minimum kako biste izbegli veće nevolje. Sebi dajete slobodu da polažete pravo na zasluge koje niste zaradili. Vreme je da pronađete lepotu u odricanju i davanju, makar simbolično poklanjali sitnice. Vreme je da se posvetite tome da zdravije jedete, da unosite više tečnosti, da redovno vežbate itd.

BIK

Ukoliko Vam je stalo da popravite odnos sa voljenom osobom, nema potrebe da postavljate pogrešna pitanja i provokativne situacije. Plan koji uporno pokušavate da ostvarite u krugu saradnika ne predstavlja najbolje poslovno rešenje. Manji pad energije je moguć tokom popodneva. Potrudite se da nađete dovoljno vremena da se odmorite i da odspavate

BLIZANCI


Vredno radite i trudite se da vas nadređeni zapaze. Važno vam je da napredujete, da ne stojite u mestu. Budite svesni toga da će vam pre prvih rezultata trebati još neko vreme. Sigurni ste u svoja osećanja prema partneru. Na vas ne mogu utiču nikakvi spoljašnji faktori niti glasine. Uživajte u situacijama koje deluju podsticajno na Vaše raspoloženje.

RAK

Oko vas se skuplja negativna energija koju ste vi pokrenuli. Čini vam se da vas okruženje iscrpljuje, a zanemarujete to da i vi njih, svojim zanovetanjima, opterećujete. Ne zaboravite, ono što stiže do vas je srazmerno onom što dajete. Potrudite se da uskladite svoja interesovanja, želje ili potrebe.

LAV


Možete imati mnogo sreće kada je u pitanju posao! Situacija vam ide u prilog kojim god zanimanjem da se bavite. Vaša karijera konačno može krenuti uzlaznom putanjom. Dolazi vam prilika za početak emotivne veze u kojoj biste mogli da budete srećni i ispunjeni na duže staze. Izbegavajte situacije koje Vas iscrpljuju.

DEVICA


Okolnosti vas navode da donesete odluku koja nije u skladu s vašom prirodom. Spremni ste na žrtvu, ali u dnu duše osećate da je sve to ponižavajuće po vas. Ne uzimajte sve k srcu, ako je u cilju višeg interesa, nije strašno ponekad pokoriti se.  Uživate u lepom danu. Nema naznaka za bilo kakve tegobe na ovom polju.

VAGA


Brinete bez razloga, partner trenutno ne želi da Vam poverava svoje misli ili osećanja. Uzalud insistirate. Delujete snalažljivo u susretu sa saradnicima, ali postoje stvari koje se ne uklapaju u Vašu procenu. Puni ste energije i jako vam može prijati bavljenje sportom. Potrudite se da na pozitivan nain izbacite višak snage koji nosite u sebi.

ŠKORPIJA


Planiraje neku interesantnu ili romantičnu zabavu u dvoje. Opustite se uz osobu koja odgovora Vašim afinitetima. Uz brilijantnu inteligenciju pokažite svojoj okolini da posedujete i druge osobine. Stalo Vam je da ostavite dobar utisak na saradnike.  Današnji dan vam je povoljan za odmor i opuštanje pa se posvetite da se tome posvetite.
STRELAC

Aspekti vam donose priliv energije koja vam je u proteklom periodu nedostajala. Nažalost, paralelno vam pristižu nove obaveze kojima će sva lepota ovog perioda pasti u senku. Pred vama je naporan rad, za koji nećete dobiti očekivanu nagradu. Posvetite pažnju sadržajima koji deluju podsticajno na Vaše raspoloženje.

JARAC


Za razliku od Vas, partner tačno zna šta želi. Bliska osoba ne dozvoljava odlaganje zajedničkih planova. Ne treba da se opterećujete zbog propuštene poslovne prilike. Proverite svoju dioptriju za svaki slučaj. Tokom današnjeg dana postoje astrološke naznake za probleme sa vidom. Moguće su generalno manje komplikacije sa očima.

VODOLIJA


Neplanirani troškovi vas potpuno izbacuju iz ravnoteže. Ne razumete zbog čega, iako ste angažovani do iznemoglosti, ne možete da finansijski sastavite kraj s krajem. Nije problem u malom prilivu novca već u vašem pređašnjem troškarenju. Pospanost i umor vam mogu stvarati probleme. 

RIBE


Razmislite da li Vam je neophodno sve što priželjkujete. Stvari nisu tako ružičaste kao što mislite. Stalo Vam je da se izborite za bolji plasman ili uticajno mesto u krugu poslovnih saradnika. Mogući su problemi sa hormonima. Posetite lekara ukoliko primetite neke veće smetnje ili ako se ponavljaju tegobe iz prethodnog perioda. Moguć je neki vid terapije.

 

Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments