Naslovna Lifestyle Horoskop za četvrtak, 5. mart

Horoskop za četvrtak, 5. mart

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Na putu da ostvarite velike planove. Ipak, zaboravljate da svi uspesi stižu tek onda kada je pravo vreme za to. Za vas, ova nedelja nije ključna, pa se u skladu sa tim i ponašajte. Ako planirate put, uračunajte mogućnost odlaganja. Prijaće vam fizička aktivnost koja vam je neophodna kako bi održali dobru kondiciju i dobar osećaj koji imate.

BIK


Očekuje vas prilika da pokažete svoje ambicije. Uspećete da ostvarite zacrtane ciljeve. Možete da očekujete zanimljivo poznanstvo sa osobom koja će pokazati svoje interesovanje ka vama. Povoljan period za oporavak je pred vama ako ste imali bilo kakvu intervenciju ili tretman nakon kojeg očekujete značajnije rezultate.

BLIZANCI


Učinite sve što je potrebno da privučete nečiju pažnju ili da uveličate svoje emotivno zadovoljstvo u odabranom društvu. Neko ima pozitivan uticaj na Vaše stvaralačko raspoloženje i aktivnosti. Pokažite da u Vama postoji dobra volja. Povedite računa o hormonima koji bi mogli da vam prave probleme na polju zdravlja.

 RAK


Višak slobodnog vremena vam daje prostora da se u sebi preispitujete da li je put kojim idete baš pravi. Potreba za promenom ne dolazi zbog realno loše situacije već su u pitanju mnogo dublji mehanizmi koje, trenutno, ne možete da sagledate. Povedite računa o unosu vitamina koji vam je sada jako važan.

LAV


Reagujete razdražljivo, preterivanje u izlivima osećanja i novi zahtevi deluju iritirajuće na voljenu osobu. Ponekad treba imati dovoljno profesionalne mudrosti i prećutati različite komentare u susretu sa saradnicma. Izbegavajte slatkiše i uživajte u zdravom načinu života. Potrudite se da prevaziđete probleme koje imate sa viškom kilograma.

DEVICA


Prihvatate nove poslovne obaveze iako niste sigurni kako one funkcionišu. Da biste sve savladali potrebno je dodatno vreme kako biste se osamili i natenane proučili stvar. Pošto za to nemate uslova, možda je mudrije da odustanete. Podstičite kod sebe strpljivost i samokontrolu.

VAGA


Oslanjate se na svoje saradnike i spremni ste da pokažete inicijativu za pokretanje novih projekata. Voljena osoba pokazuje da je spremna da baša veza napreduje a na vama je da odlučite da li želite to isto. Dobro se osećate. Iako postoji pritisak i emotivno nezadovoljstvo, zdravstveno ste i dalje otporni i jaki.

ŠKORPIJA


Svesni ste svojih mana ali one su jače od vas. Samokontrola je neophodna ukoliko želite da izbegnete sukob s pretpostavljenim licima od kojih vam sledi čak i kazna. Ne radite drugim ljudima ono što ne želite da neko radi vama. Moguća je nesanica ili problemi sa nervozom, unutrašnjim nemirima.

STRELAC


Podstičite kod sebe emotivnu inspiraciju i dobar ukus. Prepustite se svojim osećanjima i strastima. Imate dobar predosećaj u poslovnim procenama. Važno je da pravilno ističete svoje profesionalne sposobnosti. Infekcije disajnih puteva bi mogle da vam stvaraju neke manje probleme.

JARAC


Sve oči su uprte u vas. Okruženi ste ljudima čija sudbina, na neki način, zavisi od poteza koje vi treba da povučete. Neprijatno je to što ste svesni da neke ljude ne možete poštedeti iako oni to ne zaslužuju. Ne mešajte emocije i posao. Mogući su problemi sa mučninom ili osetljivim želucem, gorušicom, usporenom probavom itd.

VODOLIJA


Samo na prvi pogled, partner deluje nezainteresovano. Na vreme otklonite svoje emotivne slutnje i negativne misli. Vi imate dobre ideje, ali neko drugi odlučuje o glavnim aspektima u poslovno-finansijskoj saradnji. Ne gubite samopouzdanje. Odlično se osećate i nemate nikakve probleme kada je u pitanju zdravlje.

RIBE


Privodite kraju mnoge zaostale poslove kojima ste se mučili izvesno vreme. Određena odluka ili sudska presuda razrešiće jednu zavrzlamu nakon čega u dalje pregovore ulazite kao punopravna pregovaračka strana, vredna poštovanja. Povedite računa o unosu šećera.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments