16.9 C
Novi Sad
05/06/2020, 05:07
Naslovna Lifestyle Horoskop za četvrtak, 9. april

Horoskop za četvrtak, 9. april

       

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Previše dajete značaj ljudima koji o vama sude samo iz sopstvene dosade. Vaša ljubavna veza je samo vaša, o njoj ne treba da vodi računa vaša okolina. Ako zanemarite šta drugi pričaju, shvatićete da vašoj ljubavnoj vezi ništa ne nedostaje. Prijalo bi vam više sna. Potrebno vam je vreme za opuštanje i odmor.

BIK

Dolaze vam neočekivana dešavanja kada je u pitanju polje posla. Moguće je da će sve krenuti u pogrešnom smeru. Možete da se nadate romantičnom sastanku sa osobom koja vam se jako dopada. Možete da očekujete da ćete se bolje osećati od onog trenutka od kog budete uspeli da regulišete svoju ishranu.

BLIZANCI


Ne možete da ostanete ravnodušni na nečiju pojavu i ponašanje. Uznemireni ste i teže kontrolišete svoje emocije. Delujete napeto u novim situacijama. U poslovnim susretima sve svodi na princip “uzimanja ili davanja”. Problemi sa pritiskom bi mogli da budu naglašeni kod vas danas.
RAK

Uglavnom ćete se baviti problemima u ovoj sferi života, a nećete imati prilike da uživate u
ljubavi. Vaš radni elan i entuzijazam će biti na visokom nivou. Osetljia stopala i zglobovi na nogama bi mogli da vam stvaraju određene probleme na ovom polju. Tokom današnjeg dana su slabe tačke vezane za donji deo tela.

LAV


Stalno govorite o promenama pa to postaje naporno za vaše okruženje, naročito za saradnike. Svoje strahove najviše projektujete na ženski deo populacije. Neopreznom izjavom možete izazvati žestoki sukob, iako verujete da ste dobronamerni. Prijala bi vam šetnja ili neka lagana rekreacija koja će vas opustiti.

DEVICA


Moguće je da je potrebno da počnete da razmišljate o nekim promenama na ovom polju polako. Intuicija vam govori da postoje neke stvari o kojima biste trebali da povedete računa u narednom periodu kada je u pitanju partner.  Možete da očekujete sasvim stabilno stanje na polju zdravlja u narednom periodu.

VAGA


Imate priliku da izgladite stare nesporazume i osvežite kontakt s ljudima koje ste ranije eliminisali. Vaša ubedljivost donosi dobre rezultate, ali ne preterujte u tome jer ćete na taj način preuzeti i onu odgovornost koja nije vaša. Posvetite pažnju sadržajima koji deluju pozitivno na Vaše raspoloženje.

ŠKORPIJA


Intrigira vas neko nov i trenutno pokušavate da se usredsredite na to. Ne zalećite se u nove ljubavne avanture naročito ako još uvek niste raščistili s nekim iz prošlosti. Uspomene koje vas muče, mogu postati nepremostiva prepreka za novu romansu. Izbegavajte konfliktne situacije, opustite se.

STRELAC

Prihvatili ste se obaveza koje nisu u skladu s vašom prirodom. Tešite se tako što na sve to gledate kao na privremeni projekat koji, kada se završi, donosi nove mogućnosti. Ako je u sve to uključen i partner, budite oprezni, raspodela uloga bi mogla da pređe u naviku.  Generalno se dobro osećate i nemate probleme.

JARAC


Dobar deo dana provodite u preispitivanju šta ste mogli, u dalekoj prošlosti, drugačije da rešite. Okrenite se bližnjima i poslušajte šta imaju da vam kažu. Mogući su problemi vezani za visok pritisak. Nemojte da se stresirate previše i izbegevajte fizičko naprezanje.

VODOLIJA


Povremeno gubite strpljenje, nema razloga da se ponašate isuviše strogo i zahtevno prema voljenoj osobi. Važno je da odaberete pravu ulogu koja odgovara Vašem interesovanju i posao koji donosi materijalnu korist. Mogući su manji problemi vezani za kašalj, disajne puteve, sinuse, prehladu, kijavicu i sve tome slično.

RIBE


Uključuju vas u sva dešavanja koja su oko vas. Osećaj da ste pozvani da reagujete na sve je rezultat vašeg pređašnjeg unošenja u tuđe probleme. Inače vam to ne smeta, ali sada ste umorni. Ne ljutite se, razmislite kolika je vaša odgovornost u svemu tome.  Izbegavajte masnu hranu. Povedite računa o holesterolu i pazite na ishranu.

 

Autor: nsuzivo.rs

Komentari: