Naslovna Lifestyle Horoskop za petak, 04. septembar

Horoskop za petak, 04. septembar

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Otvaraju vam se lepe poslovne mogućnosti. Predstoje pregovori o mogućoj saradnji sa inostranstvom, kao i šansa za daleko putovanje na kome ćete se poslovno usavršavati. Ne dozvolite da vam zbog trenutne lenjosti ovakva šansa propadne. Možete da očekujete da ćete se tokom današnjeg dana osećati generalno dobro.

BIK

Očekuje Vas zadovoljstvo u susretu sa voljenom osobom. Tople emocije uvek deluju vrlo inspirativno i lekovito. Dobro procenite svoje poslovne mogućnosti i granicu koju ne treba da prekoračite. Rizik prepustite drugima, izbegavajte sumnjive ponude. Ukočenost u predelu vrata vas opterećuje ali su mogući i problemi sa kičmom i leđima generalno.

BLIZANCI


Iako ste svesni težine finansijske situacije, to vas ne sprečava da upotrebite svu svoju analitičnost i neku svotu novca utrošite na sitna zadovoljstva koja ćete podeliti s dragim ljudima. To je jedini način da se u ovom danu osećate korisno. Potrebno je da pružite malo više pažnje voljenoj osobi ako želite da se vaš odnos popravi.
RAK

Moguće je da ćete imati neke neočekivane odlive novca i da nećete biti zadovoljni zbog toga. Ako ste slobodni, moguće je da vam neće biti lako da ostvarite neke promene na ljubavnom polju tokom današnjeg dana. Važno je da sačuvate prisebnost duha i samokontrolu.

LAV


Kod vas sve ide u paketu, posao, novac i ljubavni život. Ipak, od vas se zahteva da se prilagodite novim okolnostima. Niste elastični pa vam sve to smeta jer svaka promena koju niste vi izazvali u vama budi frustraciju i neraspoloženje. Povedite računa o ishrani jer biste neke zdravstvene probleme mogli da imate upravo zbog loših navika.

DEVICA


Delujete uznemireno, ali ne možete nekom da nametnete svoju volju. Partner ima pravo na slobodan izbor. Previše očekujete od okoline, budite realni i umanjite svoje početne kriterijume. Ponekad i mali uspeh predstavlja značajan pomak. Današnji dan vam je jako povoljan za pozitivne promene.

VAGA


Muče vas neraščišćeni odnosi s prijateljima koje odavno poznajete. Ne preostaje vam ništa drugo nego da ozbiljno porazgovarate o svemu. Situacija nije lako rešiva jer vas za nju vezuju životne okolnosti na koje ne možete da utičete.  Variranje krvnog pritiska je naglašeno kod vas, pa biste mogli da imate probleme na polju zdravlja.

ŠKORPIJA


Možete da očekujete generalno povoljan dan u kojem bi poslovna situacija trebala da bude prilično mirna. Pred vama je zanimljiv period u kojem može doći do flerta i novih poznanstava. Spremni ste za promene. Prolazan umor je moguć kod vas pa vam ovaj dan nije povoljan za naprezanje ili za preteranu fizičku aktivnost.

STRELAC

Brinete bez pravog razloga, voljena osoba ne želi da Vam poverava misli. Ali, postupci dovoljno govore o njenim osećanjima. Bez obzira na Vašu intelektualnu snalažljivost i efikasnost, postoje stvari koje se ne uklapaju u Vašu poslovnu procenu. Današnji dan vam može doneti i sklonost ka prehladi i problemima sa gripom, virusima itd.

JARAC


Učinite sve što je potrebno da privučete nečiju pažnju. Inspirišite partnera na uzbudljivu zabavu. Uvek vredi pokušati sa dobrom idejom. Imate dobar predosećaj, na pomolu su sjajni rezultati koji potvrđuju Vašu pozitivnu ulogu pred saradnicima. Povoljan je period za odmor i opuštanje. Izmestite se malo iz svakodnevnog okruženja

VODOLIJA


Ne prihvatajte na sebe nove obaveze, najbolje je da dan provedete u minimalnim poslovnim aktivnostima. Uskoro vas očekuje veći novčani dobitak koji velikim delom može rešiti bar deo finansijske napetosti koja vas muči. Nije vam povoljan dan pa ćete i na polju zdravlja biti skloni problemima.

RIBE


Vaše emotivno raspoloženje i zadovoljstvo se menja u zavisnosti od različitih susreta. Ponekad ne znate kome ili čemu treba dati prednost. Ne treba previše pričati o staroj slavi kada Vam se nudi dobra poslovna prilika. Prihvatite izazov. Moguća je nesanica. Pred vama je period u kojem ćete biti psihički napeti i pod stresom.

 

Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments