Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Dosta vam je čekanja i cupkanja u mestu. Mislite da ćete se smiriti ako odmah razrešite sve zavrzlame i nedoumice koje vas muče neko vreme. Ne budite brzopleti, jer greške koje biste danas napravili mogu biti nepopravljive. Generalno se osećate malaksalo. Posvetite se sebi i svojim potrebama, poradite nazdravijoj ishrani i zdravijim navikama, stvaranju novog ritma spavanja.

BIK


Pomalo ste umorni od intenzivnog druženja kojim vas je partner preforsirao u poslednje vreme. Nakon silnih dešavanja, doživljaja i provoda, potreban vam je mali zasluženi odmor. Ne oklevajte, saopštite to voljenoj osobi. Nema nikakvih problema na polju zdravlja. Osećate se odlično, zadovoljni stevašim emotivnim stanjem i smatrate da ste dovoljno jaki za sve životne izazove.

BLIZANCI


Susret sa jednom osobom deluje zamorno, stoga tražite različite izgovore u pokušaju da izbegnete nečije društvo.Morate imati jasnu predstavu o pravim vrednostima koje prolaze zapaženo u poslovnim krugovima. Ukoliko osećate psihološku tenziju, večernje sate posvetite nekoj omiljenoj temi i relaksaciji.

RAK


Verujete u sebe i na putu ste da ostvarite velike planove. Znate da svi uspesi stižu tek onda kada je pravo vreme za to. Dan donosi niz povoljnih mogućnosti, pa ih, zbog toga, spremno dočekajte. Ako planirate put, uračunajte mogućnost odlaganja. Usporite svoj ubrzani ritam, opustite se.

LAV


Pažljivije slušajte i analizirajte partnerovu poruku. Nemojte ignorisati nečije reči. Ponekad je teško priznati poraz, ali to je prvi korak koji vodi ka psihološkom olakšanju. Skloni ste pucanju kapilara. Problemima sa venama i sa cirkulacijom takođe pa povedite više računa o sebi u narednom periodu kada je u pitanju polje zdravlja.

DEVICA


Pripremite se za svođenje računa i pravite inventar svog dosadašnjeg učinka. Ne opterećujete se previše brojkama, prave stvari će se desiti, ali do tada ima još dosta da se uradi. Pokrenite se bar vi, zanemarite sve probleme u odnosu sa partnerom i krenite od danas ka novom, boljem odnosu. Slobodne Device su svesne da su jednoj osobi jako interesantni. Veoma dobro stanje na polju zdravlja vas očekuje.

VAGA


U susretu sa voljenom osobom nema razloga da insistirate na nekim sporednim događajima. Konsultujete saradnike pre nego što donesete konačnu odluku. Više glava može da smisli bolje rešenje. Prijaće Vam relaksacija ili susret sa prijateljima.

ŠKORPIJA


Zbog naglašene promenljivosti raspoloženja pojačano ste osetljivi što može klimavu ljubavnu vezu dovesti u veliko iskušenje. U dnu srca još uvek čuvate jake uspomene iz daleke prošlosti pa vam sećanje na propalu veliku ljubav remeti novu. Biće vam potrebna dobra mentalna i fizička kondicija da bi ste stigli na sve strane. Krenite na jogu ili rekreaciju.

STRELAC


Ponašate se previše zahtevno ili izbirljivo, tako da partner ignoriše Vaše primedbe. Iritiraju Vas različiti nesporazumi ili nečije izjave koje remete poslovnu saradnju. Moguć je pad imuniteta kod vas i zato je važno da u nareednom periodu povedete malo više računa o svom zdravlju.

JARAC


Napetost počinje od jutra. Čini vam kao da su svi podlegli atmosferi koja je za vaš pojam potpuno nezdrava. Intenzivno smišljate načine kako da se rešite svega i neko vreme provedete izolovani od svih dešavanja. Ne bežite od obaveza. Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

VODOLIJA


Trpećete ogovaranja, pokušaje podmetanja i rada iza leđa od bliskih saradnika. I u vezi sa tim nema svrhe reagovati burno, pogotovo što ste to isprovocirali nekim svojim ranijim postupcima. Samo pustite da stvar legne sama od sebe. Polako uspostavljate sklad u emotivnim odnosima i sa više pažnje prilazite partneru. Slobodnim damama biće naglašena rečitost i šarm.

RIBE


Dok bliska osoba rešava zajednički problem, Vi uporno ponavljate »pogrešne poteze« ili pogrešnu priču. Suviše ste uznemireni. Položaj Meseca utiče na Vašu preteranu sentimentalnost u poslovnim susretima i na velike ambicije. Prijaće Vam neka od tehnika psihološkog opuštanja.
Nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments