8.3 C
Novi Sad
03/12/2022, 17:04
Lifestyle Horoskop za petak, 11. septembar

Horoskop za petak, 11. septembar

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Teško vam je da se organizujete na poslovnom polju. Iznova vam dolaze nove komplikacije. Potrebno je da poboljšate odnos sa partnerom kako biste uspeli da ostvarite mirno i harmonično stanje u vezi. Naglašeni su problemi sa grlom. Očekuje vas period u kojem vam neće biti ni malo lako da stabilizujete vašu situaciju na polju zdravlja.

BIK


Dobijate nova porodična zaduženja. S obzirom na to da je u pitanju nešto što niste radili u prošlosti, prihvatate sve kao veliki izazov. Dokazaćete sebi a i drugima koliko su velike vaše sposobnosti. Ne zalećite se jer niste bezgrešni. Nemate nikakve probleme. Pred vama je faza u kojoj ćete biti zadovoljni svojim stanjem na polju zdravlja.

BLIZANCI


Osećate emotivnu nesigurnost i tražite neko mirnije utočiste da dobro razmislite o svemu. Uskladite svoje misli i osećanja. Nalazite pred novom poslovnom dilemom. Pokažite da imate dovoljno moralne hrabrosti i prihvatite odgovornost za svoje postupke. Vodite računa ako imate generalno bilo kakve probleme koji su vezani za nizak pritisak.

 RAK


Sjajne vesti stižu iz inostranstva. Konačno vaše neobične ideje nalaze put do pravih ljudi. Ipak, ne očekujte da će sve ići glatko. U realizaciji vas čeka neplanirana prepreka. Ukoliko strpljivo rešite problem, pred vama je dobra prilika.  Imate višak energije u sebi. Očekuje vas povoljan dan da se posvetite vežbanju i fizičkoj aktivnosti.

LAV


Moguće su brojne komplikacije na vašem poslovnom planu tokom današnjeg dana. Biće vam potrebno vreme da ih rešite. Moguće je da ste nezadovoljni okolnostima u kojima se nalazite i da razmišljate o prekidu veze. Mogući su manji problemi vezani za nervni sistem. Moguće je da vam neće biti ni malo lako da na polju zdravlja ostvarite potpuno poboljšanje.

DEVICA


Postoje dani kada sve ono u šta verujemo dolazi u pitanje. Takav je čas kucnuo kod vas. Nije vam jasno, zbog čega ne funkcioniše sistem truda i nagrada. Toliko ste se trudili i sve uradili po pravilu, a rezultati su izostali. Ne gubite nadu, nije sve gotovo. Dolazi faza u kojoj ćete uz pomoć lekara ali i svojih izmenjenih navika imati mogućnost da stabilizujete zdravstveno stanje.

VAGA


Morate preuzeti zastitničku ulogu pred svojom porodicom, naročito kada predosećate događaje koji najavljuju zajedničku krizu. Neko Vas iritira svojim napadnim ponašanjem, zbog toga činite niz promašaja u poslu. Lagano gubite dominaciju. Čuvajte se hroničnih problema. Moguće je da vam neće biti sasvim lako da se na ovom polju stanje stabilizuje.

ŠKORPIJA


Iskreno porazgovarajte sa nadređenima o tome šta možete da očekujete na ovom polju. Moguće je da je nastupila faza zahlađenja odnosa između vas i voljene osobe. Možete da se nadate povoljnom periodu. Nemate probleme na polju zdravlja. Očekuje vas faza u kojoj ćete se generalno dobro osećati. Pred vama je period koji može da vam donese rešavanje starih problema.

STRELAC


Nadmenim stavom iritirate okolinu koja sve manje ima strpljenja za vaše ponašanje. Ukoliko se ne presaberete na vreme, tokom dana možete doživeti veoma neprijatnu situaciju koja će vas posramiti. Usporite tempo i prilagodite brzinu. Povedite računa ako ste skloni alergijama. Moguće je da će vam neke stvari sada malo teže pasti.

JARAC


Priuštite sebi neku romantičnu ili uzbudljivu zabavu u dvoje. Partner očekuje više pažnje i topline sa Vaše strane. U Vama se pokrenuo optimistički duh, na različita pitanja koja postavljaju Vaši saradnici odgovarate saumouvereno ili u duhovitom stilu. Moguć je pad imuniteta. Potrudite se da unosite više vitamina i da više odmarate.
VODOLIJA

Neophodan vam je predah i kratak odmor. Okolnosti koje se nameštaju otvaraju mogućnost da sa prijateljima pobegnete na nekoliko dana. Više se krećite i ne oklevajte, kratak oporavak će vas okrepiti pa ćete s lakoćom nadoknaditi propuštene obaveze. Moguć je pad imuniteta. Pred vama je faza u kojoj ćete biti skloni nekim manjim problemima kada je u pitanju ovo polje.

RIBE

Možete doći u iskušenje da odustanete od ideja u koje i dalje veoma verujete. Nerazumevanje ukućana nije razlog da odustanete od svojih snova. Pomoć ćete pronaći ako se osvrnete oko sebe i uočite bar jednog prijatelja spremnog da vas podrži. Možete da budete skloni alergijama, problemima sa disajnim putevima kao i problemima koji se tiču kože i promena na koži.

 

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments