Naslovna Lifestyle Horoskop za petak, 14. avgust

Horoskop za petak, 14. avgust

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Iako ste imali nov priliv novca nije vam lako da se izborite sa svim troškovima koji su počeli da vas opterećuju u značajnoj meri. Očekuje vas zanimljivo poznanstvo sa osobom koja bi mogla da bude rođena u znaku Device. Redovnije jedite i potrudite se da uradite sve ono što je do vas kako biste uspeli da stabilizujete svoje zdravstveno stanje.

BIK


Možete da očekujete da ćete imati priliku da napredujete iako sada tako nešto niste imali u planu. U komunikaciji sa voljenom osobom polako dolazite do otkrivanja nekih novih istina o njoj i njenoj prošlosti. Povećajte unos vitamina i jačajte imuni sistem. Nije vam lako da se izborite sa zdravstvenim problemima u ovom periodu.

BLIZANCI

Imaćete prilike da izađete i zabavite se. Ipak, neće vam uspeti da ostvarite harmoničan odnos sa iabranom osobom. Moguće su promene u sferi posla i karijere. Nesanica bi mogla da vas prati i to najviše zbog stresa, odnosno nervne napetosti. Možete da očekujete poboljšanje ako budete poradili na unutrašnjem miru.

RAK


Vaša pozitivnost privlači i one osobe čiji motivi nisu skroz dobronamerni. Ne iznosite privatne podatke, naročito ako se radi o nečem što se tiče vašeg ljubavnog života. Neočekivani susret vam može na delu pokazati koliko je svet mali.

LAV


Moguće je da ćete tokom današnjeg dana imati dosta loše sreće i da nećete uspeti da obavite sve ono što želite. Povukli ste se u sebe i na neki način dajete sebi vremena da prebolite staru ljubav. Generalno ste podložni problemima vezanim za kičmu. Potrudite se da radite redovno vežbe istezanja kao i da idete na masaže i tretmane.

DEVICA


Moraćete da se suočite sa bliskom osobom. Ne možete osporiti partnerovo pravo da kontroliše Vaše kretanje. Stalo Vam je da napredujete na različitim stranama. Neophodno je da primenjujete proverene obrasce u poslovnom dijalogu. Potrebna vam je fizička aktivnost da biste se osećali bolje.

VAGA


U emotivnom smislu priželjkujete više nego što je moguće. U susretu sa voljenom osobom, postavljate uslove koji nailaze na negativan ton. Izbegavajte različite obaveze koje Vas nepotrebno zamaraju. Uvek postoji neko ko može uspešno da Vas zameni. Izbegavajte masnu hranu.

ŠKORPIJA


Suočeni ste s disbalansom između onog što racionalno znate i onog što intuitivno osećate. Kolebate se, suviše je lucidno doneti važnu odluku samo na osnovu osećaja, bez načina da to dokažete. Ne pravdajte se nikom, vaš sud je nepogrešiv. Mogući su problemi sa cirkulacijom.

STRELAC


 

Susret sa jednom osobom za Vas predstavlja veliko zadovoljstvo i užitak. Na žalost, taj vrhunac brzo prolazi. Ukoliko Vas privlače neke tajanstvene ili nepoznate situacije, neophodno je da prihvatite i određeni stepen poslovnog rizika. Dobro se osećate i nemate probleme. Pred vama je faza u kojoj ćete imati stabilno stanje na polju zdravlja.

JARAC


Planirajte neku omiljenu zabavu u dvoje. Opustite se u bliskom društvu koje odgovara Vašim potrebama i afinitetima. Uz briljantnu inteligenciju, pokažite svojoj okolini da posedujete i druge osobine koje otkrivaju nove aspekte Vaše ličnosti. Mogući su problemi sa želucem. Potrudite se da izbegavate unos teških namirnica.

VODOLIJA


Ukoliko priželjkujete veći emotivni uzlet, učinite sve što je potrebno da privučete nečiju pažnju. Na osnovu prvih informacija dolazite do zaključka da Vam predstoje sjajni poslovni rezultati ili novi uspeh. Imate dovoljno energije i dobro ste. Možete da očekujete da ćete imaati solidno stanje na polju zdravlja.

RIBE


Osećate pojačani unutrašnji nemir i najčešće reagujete na osnovu prvog emotivnog impulsa. Vaš utisak ne predstavlja dugoročno rešenje. Sklonost ka preterivanju može da Vas udalji od nekih osnovnih poslovnih interesa. Važno je da imate neku alternativnu varijantu ili rešenje. Važno je da se posavetujete sa nutricionistom.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments