Naslovna Lifestyle Horoskop za petak, 14. februar

Horoskop za petak, 14. februar

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


U emotivnom smislu sve u svoje vreme, ne možete odmah uticati na partnerovu odluku. Učinite nešto što će ostaviti veliki utisak na blisku osobu. Pokušavate da promenite svoj model ponašanja, ali osećate i potrebu da Vas neko podrži u poslovnim vizijama koje imate. Vrtoglavica je moguća kod vas u narednom periodu. Očekuje vas faza u kojoj ćete u većoj meri biti skloni problemima sa zdravljem.

BIK


Pred vama je dobar dan za posao. Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite pozitivne promene. Ako ste zainteresovani za nova poznanstva, mogli biste da imate neki nov susret danas. Mogući su problemi sa cirkulacijom u narednom periodu kod vas pa biste trebali da povedete više računa o sebi.

BLIZANCI


Važno je da Vaša sreća potraje što duže. Svoju pažnju i emocije posvetite osobi za koju Vas vezuju slični afiniteti. Vaše poslovne ideje prolaze zapaženo na različitim stranama. Neko Vam iskreno pomaze da unapredite svoj poslovni status. Nema problema na ovom planu kada je vaše zdravlje u pitanju.

 RAK


Raspoloženje vam je nestabilno, ovo je jedan od onih dana kada je bolje da se povučete i provedete sate u samoći. Pravi uzrok svemu tome je hronična nenaspavanost pa je neuredan životni ritam stigao na naplatu. Častite sebe poštenim predahom. Prijala bi vam masaža i opuštanje neke vrste. 

LAV


Imate mnogo poslovnih obaveza, pa vam je potrebna nečija pomoć kako biste sa svim tim mogli da izađete na kraj. Važno je da budete spremni za donošenje nekih novih odluka. Priželjkujete emotivne promene. Smatrate da vas iz stanja apatije može izvući samo nov partner. Spremni ste da se upustite u nova poznanstva i da vidite kuda će vas odvesti. Različiti sadržaji zabave deluju pozitivno na Vaše raspoloženje.

DEVICA


Ne pomerate se s mesta. Taman kad pomislite da se nešto pokrenulo, nova prepreka vas vraća na početnu poziciju. Nervozom ništa ne rešavate, neophodno je da sačuvate strpljenje. Dan koji protiče donosi vam interesantnu životnu lekciju. Povedite računa o svojim očima koje bi mogle da vam budu veoma osetljive.

VAGA


Ukoliko ulazite u novu poslovnu saradnju, treba dobro da proverite sve uslove na koje pristajete. Spremni ste za promene i za nova poznanstva. Dosadilo vam je da budete sami. Manje probavne smetnje su moguće kod vas u narednom periodu. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati oscilacije na polju zdravlja.

ŠKORPIJA


Ne verujete u razna obećanja kojima vas zatrpavaju. Morate se maksimalno angažovati i sami sebi pomoći u pronalaženju rešenja. Za očekivati je stagnacija svega pa zbog toga ne pokušavajte da započnete nikakav novi posao. Problemi sa disajnim putevima su naglašeni kod vas. 

STRELAC


Nemojte potiskivati svoje emotivne želje ili potrebe. Postoji osoba koja može da Vam ugodi, uživaćete u čarima. Prihvatite nečiju ideju o zajedničkoj akciji, isplatiće Vam se u dužem vremenskom periodu. Povećajte unos namirnica koje sadrže gvožđe. Moguće je da ćete u narednom periodu biti skloni anemiji.

JARAC


Nervira vas to što ste svoju okolinu naučili da ste vi inicijator svega. Raspoloženje je takvo da biste danas više voleli da odgovornost bude na nekom drugom, a da je vaš zadatak da budete veseli gost koji treba dobro da se provede. Moguća je vrtoglavica i pad pritiska kod vas u narednom periodu. Potrudite se da jedete redovnije, da spavate dovoljno kao i da povećate unos tečnosti.

VODOLIJA

Ne možete da budete potpuno posvećeni svojim poslovnim ciljevima danas, jer vam nedostaje koncentracije. Možete da očekujete povoljan period za vaš odnos sa voljenom osobom. Postajete sve bliskiji jedno drugome. Prija vam fizička aktivnost i rekreacija. Važno je da se bavite sportom kako biste mogli da se osećate što bolje.

RIBE

Ako biste racionalno analizirali svoju poziciju, priznali biste da ona i nije toliko loša. Problem je u tome što ste skloni kukanju i kritikovanju, pa takve ljude okupljate oko sebe. Slušajući okolinu upadate u pesimizam koji, u stvari, uopšte nije vaš. Dobro se osećate i nemate probleme sa zdravljem. Pred vama je faza u kojoj ćete biti puni energije.

Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments