Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Danas vam ništa ne ide od ruke: komunikacija, administracija, sastanci. Štagod pokušali da uradite u navedenim oblastima neće biti rezultata zbog čega ćete se iznervirati. Odnos sa bračnim partnerom je stabilan i zadovoljavajući. Imate probleme na polju zdravlja, ali vam partner pruža podršku i iskreno veruje da ćete rešiti nagomilane probleme. U psihološkom smislu niste najbolje.

BIK


Niste dovoljno uporni. Kada naiđete na prvi otpor, vi stvari proglasite nevažnim kako biste prikrili svoju ranjivost. Pre nego što to opet uradite, preispitajte sebe šta vam je važnije, sopstvena gordost i sujeta ili krajnji cilj od koga ste odustali. Izbegavajte situacije koje Vas psihički uznemiravaju.

BLIZANCI


Posao se odlično razvija. Očekuju vas uspešni poslovni put i pregovori gde ćete postići zadovoljavajući sporazum. Bračni odnos je u ozbiljnoj krizi. Komunikacija se svodi na svađe ili je uopšte nema. Razmišljate o razvodu. Zdravlje je stabilno. Organizam je u fazi regeneracije. U slučaju da ste pod nekom terapijom ili da ste donedavno bili pod istom odlično se oporavljate.

RAK


Imate utisak da Vaš emotivni život nije dovoljno interesantan i uzbudljiv. Objasnite voljenoj osobi šta tačno priželjkujete. Preduhitrite saradnike koji računaju na Vašu neinformisanost u vezi sa poslovnim prilikama. Važno je da jasno definišete ciljeve. Generalno ste jako osetljivi, ali glava prednjači. Mogući su problemi sa sinusima, glavobolja, temperatura.

LAV


Prisutni su problemi koje ne uspevate da rešite. Osećate se nesigurno na poslu. Pitate se da li ćete ostati na radnom mestu s obzirom na opštu nezadovoljavajuću situaciju. Niti vas zanima komunikacija sa postojećim partnerom, niti vas zanima da upoznate nekog novog ukoliko ste slobodni. Imunitet je jako slab, a pritom vi kao da ništa ne radite da bi ga ojačali.

DEVICA


Opterećujete se novim emotivnim slutanjama, ali to je odraz Vašeg trenutnog stanja i nedostatka inspiracije. Susret sa jednom osobom na Vas deluje zamorno, ne posvećujete dovoljno pažnje ostalim događajima u kojima aktivno učestvuju Vaši saradnici. Podstičite kod sebe upornost, optimizam i jaku volju.

VAGA


Posao se normalno odvija, a finansije su stabilne. Nema nikakvih značajnih dešavanja na poslu. Očekuje vas novo poznanstvo. Emocije su vam podeljene: kod druge osobe neke stvari vam se dopadaju, a neke ne. Organizam je snažan i u fazi je regeneracije. U slučaju da ste imali neke probleme osećate se mnogo bolje. Jako vam prijaju tretmani koji vas opuštaju.

ŠKORPIJA


Psihološka faza kroz koju prolazite ima pozitivan uticaj na Vaš ljubavni život. Svet oko sebe posmatrate drugačijim očima i sa više optimizma. U većini situacija umete da prilagodite osnovne kriterijume prema svojim interesima i da se izborite za bolje uslove. Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

STRELAC


Težite ka slobodi, bolje je da se suzdržite jer nije povoljan period za pobunu. Disciplinovano i na vreme završite sve što se od vas očekuje, na taj način izbeći napete aspekte koji vam mogu pokvariti raspoloženje i upropastiti današnje planove. Osećate se dobro, ali vam je imunitet jako loš. Ne treba da vas zavara to kako se osećate nego pod hitno treba da ojačate svoje zdravlje.

JARAC


Iznenadite voljenu osobu ne neki nesvakidašnji način, ako imate dovoljno mašte sve je moguće promeniti u pozitivnom pravcu. Neko osporava Vaše ideje ili uticaj koji imate u poslovnim krugovima. Sa par dobrih poteza, možete rešiti svoje probleme. Važno je da sačuvate pozitivno raspoloženje.

VODOLIJA


Na poslu vas očekuju teškoće. Međutim, prilično ste optimistični i verujete da ih možete rešiti. Sledi priliv finansija koji vam dodatno popravlja raspoloženje.U psihološkom smislu ste posustali i posledica toga je da vas emotivna sfera ne zanima. Bračni partner je snažna i postojana osoba i pruža vam punu podršku. Glavni problem je vezan za nervni sistem.

RIBE


Vreme je za mali predah, ipak, ne dozvolite sebi preterano opuštanje. Iskoristite dan da očistite zaostale obaveze. Osim toga, idealan je trenutak da obnovite stare kontakte s prijateljima koje ste, u proteklom periodu, zapostavili. Zdravlje je stabilno. Osećate se dobro. Imate odgovoran odnos prema zdravlju što daje odlične rezultate.

Nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments