4 C
Novi Sad
28/11/2021, 08:56
Lifestyle Horoskop za petak, 16. oktobar

Horoskop za petak, 16. oktobar

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Privlači vas osoba s kojom je ljubavna veza nemoguća. Strastveno raspoloženje pretačete u kreativnost što vas puni dragocenom energijom. Velika motivacija vas inspiriše za odlične poslovne poteze koji će vam doneti osećaj pravog zadovoljstva. Prolazna promena raspoloženja.

BIK


Planirajte susret sa osobom koja u Vama pokreće emotivne talase, potreban Vam je pozitivan impuls. Oslonite se na snagu svojih osećanja. Neko osporava Vas uspeh, tako da Vas nepotrebno opterećuje novim test situacijama ili dodatnim uslovima. Raspoloženje vam varira. Postoje periodi kada se osećate moćno i snažno, i periodi kada se osećate obeshrabreno i neshvaćeno.

BLIZANCI


Dobijate priznanje za uloženi rad. Ponosni ste što ste uspeli da se izborite sa problemima i što se vaš trud ceni. Rakovi u braku su nezadovoljni ponašanjem partnerke. Pitaju se dokle će to da traje. Moguće je pojavljivanje starih problema vezanih za hormone. Generalno ste navikli na ove situacije, pa se mnogo ne uzbuđujete što mesečnica kasni.

RAK


Kraj jednog ciklusa na poslu učiniće vas veoma ponosnim. Vaš udeo je veliki, a za nagradu očekujete materijalnu nagradu. Bez obzira na vaše realne zasluge, budite spremni na to da finansijska dobit neće biti srazmerna uloženom trudu. Kontrolišite impulsivnu stranu svoje ličnosti. Osećate se dobro. Vodite računa da se zdravo hranite.

LAV


Nemojte dozvoliti partneru preteranu samovolju ili zanemarivanje dogovora. Morate napraviti dobru procenu, ko može da Vas zameni u odlučujućem trenutku. Zdravstveno stanje je direktna posledica poslovne situacije. Trošite previše energije na poslovne obaveze i sada se osećate iscrpljeno. Neophodan vam je odmor.

DEVICA


Menjate poslovnu odluku u poslednjem trenutku. Intuicija vam govori da ste uradili pravu stvar. Ukoliko ste u braku nemate potrebu za pričom sa partnerkom. Toliko dobro se poznajete i osećate jedno drugo da su reči suvišne. Umorni ste. Za vas je jako bitno da se redovno odmarate.

VAGA


Neplanirani troškovi vas izbacuju iz ravnoteže. Ne razumete zbog čega, iako ste angažovani do iznemoglosti, ne možete finansijski da sastavite kraj s krajem. Nije problem u malom prilivu novca već u vašem pređašnjem troškarenju. Ono varira od toga da se osećate jako uspešno i moćno do toga da se osećate neostvareno i nesrećno.

ŠKORPIJA


Prihvatili ste pasivnu ulogu u odnosu prema voljenoj osobi, uskoro ćete zažaliti zbog svojih loših procena. Trenutno ljubav i lično zadovoljstvo ne idu u kombinaciji. Potrebno je da se opredelite za praktična rešenja. U psihološkom ste minusu. Problemi na poslu negativno utiču na vaše samopouzdanje.

STRELAC


Maštoviti ste, svestrani i puni ideja pa su velike šanse da ćete to dobro unovčiti. Međutim, da biste ostvarili neke veće ciljeve moraćete nešto žrtvovati, a to je najverovatnije nešto što je povezano za vaš privatni i ljubavni život. Fizički ste dobro. Trudite se da živite zdravo, da se hranite na adekvatan način i redovno se bavite rekreacijom.

JARAC


Dobijate nepovoljnu informaciju vezanu za finansije. Zabrinuti ste zbog toga i slabije fokusirani na posao. Odličan dan za novo poznanstvo. Drugu stranu upoznajete preko starih prijatelja i pitate se zašto je ranije niste sreli. Pripazite na disajne organe. Prilično su osetljivi pa mala nepažnja može da dovede do većeg problema.

VODOLIJA


Na žalost, prati Vas loš emotivni dijalog. Partner Vam često prigovara da nemate ubedljiva objašnjenja na jednostavna pitanja. U prilog Vam ide saznanje da se nalazite u centru važnih dešavanja. Upotrebite svoju praktičnu pamet. Nervi su osetljivi, raspoloženje nikakvo. Neophodan vam je odmor od svega i svih.

RIBE


Očekuje vas nagli pad energije. Napetost može prouzrokovati otvorene sukobe sa osobama koje su vam prijatelji. Posesivno ponašanje voljene osobe dodatno otežava sve vaše pokušaje da stvari popravite i vezu sačuvate. Osećate se iscrpljeno. Imali ste puno obaveza tokom nedelje.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments