Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Oko vas se gomila negativna energija koju ste vi pokrenuli. Čini vam se da vas okruženje iscrpljuje, a zanemarujete to da i vi njih, svojim zanovetanjima, opterećujete. Ne zaboravite, ono što stiže do vas je srazmerno onom što dajete. Ukoliko ste slobodni još uvek nema novog poznanstva na vidiku. Zdravlje dobro.

BIK


Na putu da ostvarite velike planove. Ipak, zaboravljate da svi uspesi stižu tek onda kada je pravo vreme za to. Za vas, ova nedelja nije ključna, pa se u skladu sa tim i ponašajte. Ako planirate put, uračunajte mogućnost odlaganja. Izbegavajte konzumiranje alkohola u velikim količinama.

BLIZANCI


Danas će vam biti najbitnije to da pored sebe imate nekoga ko vas intelektualno stimuliše. Moguće je da vam stanje na polju finansija nije baš sjajno i da se iz sve snage trudite da uradite nešto po tom pitanju. Pokušaćete da nađete neki paralelni posao kao izvor dodatne zarade. Povedite računa o osetljivim sinusima.

RAK


Niste u povoljnom periodu za ljubav i toga treba da budete svesni. Frustracija i nezadovoljstvo. Nije povoljan dan ukoliko ste planirali početak novog posla ili potpisivanje nekog novog ugovora na ovom polju. Moguće je da ćete imati neke nepredviđene komplikacije. Moguća je upala uva ili problemi sa sluhom.

LAV


U izgledu je novčani priliv koji će ublažiti napetost koja traje već neko vreme. Ne preuzimajte nove obaveze već dan provedite uz minimalne poslovne aktivnosti. Tokom dana moguć je susret s neobičnom osobom s kojom je moguća ljubavna avantura. Skloni ste virusnim infekcijama. Povedite računa o svom zdravlju u narednom periodu.

DEVICA


Sjajan dan za to da ga provedete u društvu osobe koja vas interesuje. Dobra komunikacija. Dopada vam se osoba koju ste nedavno upoznali i o kojoj imate jako malo podataka. Zanima vas kako bi izgledala veza sa njom i potrudićete se da je bolje upoznate. Povedite računa o kardiovaskularnom sistemu.

VAGA


Priželjkujete konkretne stvari. Sve oko vas je dosadno i ne znate za šta da se uhvatite i da to proglasite današnjom zvezdom vodiljom. Posao vam je dosadio, a ni u kući nisu bolji odnosi. Ne posustajte, melanholija je prolazna, kao i ovaj dan. Mogući problemi sa plućima su naglašeni kod vas. Izbegavajte cigarete i duvanski dim.

ŠKORPIJA


Povoljan dan za istraživanje i učenje. Izvesno je i to da ćete dobiti ponudu da se priključite u neku humanitarnu organizaciju gde biste se u potpunosti iskazali jer vaša komunikativnost i ubedljivost je za taj posao dragocena. Dobro se osećate.

STRELAC


Imate potrebu da kontrolišete sve oko sebe, a nemate mehanizme koji bi to podržali. Loša vest je da ćete morati da odustanete od nekog svog stava koji je bio beskompromisan. Usmerite svoju pažnju na voljenu osobu, potrebna joj je podrška. Moguć je stomačni virus, problemi sa varenjem su naglašeni.

JARAC


Najbolje bi bilo da se tokom ovog dana malo više bavite nekim drugim stvarima, a posao da ostavite po strani. Nije vam povoljan dan i lako bi moglo da dođe do problema. Danas ćete biti skloni tome da se osamljujete kako bi generisali energiju. Povedite računa o očima koje mogu biti osetljive.

VODOLIJA


Majstor ste da sebi natovarite posao, ali je pitanje da li je svaka vaša obaveza isplativa. Zbog nesigurnosti i bolećivosti, prihvatate, na svoju štetu, sve što se od vas zahteva, umesto da zauzmete jasan stav i time sebe oslobodite pritiska. Loše varenje.

RIBE


Finansijska pitanja su u prvom planu jer su izostali rezultati na koje ste bezrezervno računali. Ovo je uvod u period stagnacije, pa je za vas bolje da se pravovremeno pripremite. Strpljenje i upornost vam nisu jača strana, a danas su tako neophodni. Puni ste pozitivne energije koja vas svuda prati.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments