Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Tenzija između članova porodice je na vrhuncu, zato se nemojte iznenaditi ako izbiju sitne čarke. Najbolje je ako možete veći deo dana da ih držite podalje jedne od drugih. Uveče ih ohrabrite da popričaju o svojim problemima i o tome šta ih muči. Možda ćete se osećati malo dosadno i obeshrabreno ali zaboravićete na to tako što će te se uposliti. Sutra je novi dan.

BIK


Uspećete da ostvarite značajno poboljšanje kada je u pitanju posao. Pred vama je jako dobra faza za finansije takođe. Iako imate mnogo razočarenja iza sebe, nastavljate svoju potragom za ljubavlju. Nemate probleme sa zdravljem.

BLIZANCI


Važno je da Vaša sreća potraje što duže. Svoju pažnju i emocije posvetite osobi za koju Vas vezuju slični afiniteti. Vaše poslovne ideje prolaze zapaženo na različitim stranama. Neko Vam iskreno pomaze da unapredite svoj poslovni status. Nema problema na ovom planu kada je vaše zdravlje u pitanju.

 RAK


Nemojte da dopustite da bilo ko utiče na vaše odluke. Jedino vi sami možete dobro proceniti šta je dobro za vas. Nepoverljivi ste prema voljenoj osobi što vam prilično otežava situaciju. Nemojte da gurate probleme pod tepih. Pred vama je faza u kojoj ćete morati da se suočite sa problemima. Smeta vam promena vremena i vazdušni pritisak.

LAV


Prijalo bi vam da odete na godišnji odmor i da se malo rasteretite kada je u pitanju posao. Ne biste želeli da ponovite greške koje ste pravili sa bivšim partnerom, u novoj vezi. Puni ste energije! Spremni ste da se posvetite bavljenju sportom i da date sve od sebe kako bi došli do bolje forme i kondicije u narednom periodu. Posvetite se sebi.

DEVICA


Možete da očekujete da ćete uspeti da sprovedete u delo planove koje imate u vezi vašeg posla. Za sada vam nije lako da budete sasvim otvoreni prema voljenoj osobi, ali to vremenom može da se promeni… Problemi sa leđima.

VAGA


Iako ćete se najverovatnije probuditi puni energije i entuzijazma, vaše raspoloženje će opasti kada se setite šta sve morate da uradite u toku dana. Možda je pravo vreme da razmislite o nekim bitnim promenama u svom životu. Ako se osećate skučeno i zatvoreno, potražite neku priliku koja će vam pružiti više slobode.

ŠKORPIJA


Vaši su planovi za današnji dan odlični, ali je više nego verovatno da će ostati baš samo to – planovi. Poslovne okolnosti su takve da ćete morati da se posvetite obavezama i sve ono što ste želeli, ostaće za neki drugi dan. Intenzivan susret sa osobom koju ste doživljavali kao prijatelja.

STRELAC


Izbegavajte bilo kakve sukobe sa zakonom, nadređenima ili bilo kakvo kršenje pravila. Ukoliko ste slobodni, povoljan je dan za novo poznanstvo koje je povezano sa inostranstvom. Izbegavajte alkohol i opijate.

JARAC


Danas ćete biti okrenuti drugim sferama života i zbog toga ne možete očekivati značajna
dešavanja u ljubavnom životu. Imaćete manje prihode nego što ste očekivali. Povedite računa o alergijama koje su naglašene kod vas danas. Izbegavajte faktore rizika. Ako postoje neke hronične tegobe iz prošlosti, sada će vam se one vratiti.

VODOLIJA


Ljubavni život je u centru pažnje. Glavna tema su laži ili prećutkivanja, bilo da su vaše ili voljene osobe. Neizvesnost ishoda može prouzrokovati veliku neprijatnost zbog koje ćete se osećati čak i bolesno. Savladajte strahove jer kriza je prolazna. Povećajte unos vitamina i minerala. Vreme je da povedete malo više računa o sebi i svom zdravlju.

RIBE


Očekuje vas period u kojem ćete biti skloni poslovnim problemima ali i svađama i prepirkama sa kolegama. Potrebno vam je neko vreme koje ćete posvetiti samo sebi. Umorni ste od ljubavnih problema. Prehlada je moguća.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments