-0.4 C
Novi Sad
06/02/2023, 14:44
Lifestyle Horoskop za petak, 22. januar

Horoskop za petak, 22. januar

Foto; Spititualify

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Raspoloženi ste za rad, puni ste energije i elana. Ipak, s druge strane, imunitet vam je u padu. Možda je dobar trenutak da kvalitetno predahnete i poradite nešto na temu svog zdravlja, pre u protivnom bi gadan grip mogao da vas savlada. Mogu biti problemi sa prekomernom težinom, lošim varenjem, a postoji i mogućnost alergije.

BIK

Pokušajte da odvojite emocije od prepada na poslu i ne doživljavajte ništa lično, niti kao napad na vas. Nekima smeta vaš uspeh, jer to ugrožava njihov položaj.Danas ćete započeti sa potpunom transformacijom, isprati gorčinu i razočaranje i zablistati u najboljem izdanju.

BLIZANCI


Pažljivije analizirajte nove poruke koje dobijate od voljene osobe. Nemojte ignorisati nečije reči ili emotivno upozorenje. Ponekad je teško priznati lični poraz pred saradnicima. Vaše ideje ne mogu da žive u stvarnosti, bez nečijeg praktičnog usmeravanja i podrške. Usporite svoj ubrzani ritam.
RAK

Možete upasti u sukobe i probleme sa saradnicima. Vaša karijera bi mogla poći silaznom putanjom ako se dodatno ne angažujete i preduzmete odlučujuće korake. Ne produbljujte neprijateljstva sa ljudima od kojih zavisite.

LAV


Ne uspevate da pokrenete posao. Jako vas brine poslovna kriza kojoj kraja nema. Prilično ste demoralisani. Emotivna sfera je u kolapsu. Ukoliko ste u braku ili vezi ne razgovarate sa drugom polovinom. Pričuvajte srce.

DEVICA


Dan počinjete grandioznim planovima. Lovite svaku priliku ne bi li se ponovo nametnuli kao konkurencija osobama koji su vas pretekli. To vas suočava s komplikovanim zadacima, zbog kojih, ako ih ne rešite, možete ispasti smešni. Ne zalećite se.

VAGA


Potrudite se da obradujete voljenu osobu nekom neobičnom idejom, sve izgleda drugačije u romantičnom raspoloženju. Upotrebite svoju praktičnu pamet i iskustvo u onoj meri koliko je potrebno da zaštitite poslovne interese. Nalazite se u sjajnoj formi.

ŠKORPIJA


Prepuni ste ideja kojima zasipate svoje okruženje. Iako ste omiljeni u društvu, postajete naporni jer previše pričate. Brzina kojom se izražavate drugim ljudima izgleda kao da ste površni, pa je savet za danas da manje pričate a više radite.

STRELAC

Posao je stabilan, normalno se odvija, bez ikakvog stresa i teškoća. Jedino vas brinu finansije koje su prilično ograničene. Preotperećeni ste zbog loših finansija. Bračna partnerka pokušava da vas opusti, ali joj ne ide od ruke. Zdravlje je stabilno.

JARAC


Bićete prilično ravnodušni i mnogo manje angažovani na poslu. Svu pažnju usredsredićete na rešavanje finansijskih problema. Iz novih poznanstava nastaće veze, dok će zauzeti ljudi morati mnogo više da rade kako bi izbegli nesuglasice. Emocionalni odnosi su u fazi blage tranzicije. Bilo bi dobro na vreme posetiti lekara.

VODOLIJA


Ovo je jedan od onih dana kada vam se čini da je najbolje da prespavate. Pravi razlog takvom raspoloženju leži u činjenici da vas muči velika neodlučnost zbog koje ne uspevate da se opredelite i donesete pravu odluku kojom biste izbegli agoniju.

RIBE


Partner nema nameru da strpljivo čeka na Vašu odluku, već preuzima »iznenađujući korak« i inicijativu. Logično, sve ima svoju cenu. Vaša osnovna interesovanja su praktične prirode. Lako možete da ostvarite svoje poslovne ciljeve. Potrebno je da unosite više tečnosti i vitamina u svoju ishranu.
Nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments