Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Očekuje vas sastanak koji je u prethodnom periodu bio odložen. Spremili ste se maksimalno, jako ste samouvereni i energični. Postižete sve svoje poslovne ciljeve.Odnos sa bračnom partnerkom je sve bolji. Partnerka veruje u vaš odnos, a vi se osećate bolje i posvećujete joj više pažnje. Definitivno ste na putu stabilizacije odnosa. Disajni organi su osetljivi.

BIK


Nemojte dozvoliti da Vam nedostaje maštovitost ili emotivna inspiracija kada se nalazite u društvu voljene osobe. Neko u Vama podstiče kreativnu radoznalost i želju za novim saznanjem. Prihvatite korisne ideje koje mogu da unaprede saradnju. Zdravlje nije loše. Ukoliko ste alergični na nešto može doći do alergijske reakcije.

BLIZANCI


Okolnosti vas navode da donesete odluku koja nije u skladu s vašom prirodom. Spremni ste na žrtvu, ali u dnu duše osećate da je sve to ponižavajuće po vas. Ne uzimajte sve k srcu, ako je u cilju višeg interesa, nije strašno ponekad pokoriti se. Osećate se dobro. U pokretu ste, aktivni, tako da na taj način održavate svoju dobru kondiciju i zdravlje.

RAK


Promenljivog ste raspoloženja i skloni nervozi, naročito u odnosu sa partnerom. Pazite kakve obaveze prihvatate jer niste u situaciji da ispoštujete sve dogovore. Ne igrajte na sve ili ništa, u ključnom trenutku bićete poraženi. Obratite pažnju na pravilniju ishranu i na zdravstvenu preventivu.

LAV


Očekuju vas problemi na poslu. Ne uspevate da odradite ono što ste nameravali zbog iznenadnih teškoća.Pred vama je ozbiljan razgovor sa bračnim partnerom. Glavna tema razgovora je finansijska situacija. Moguć je problem sa žuči.

DEVICA


Morate unapred poznavati osnovna ljubavna pravila, pre nego što prihvatite nečiju igru zavođenja. Potreban Vam je entuzijazam i podrška različitih saradnika, kako biste svoj posao završili u zadatom roku.Preterana zabrinutost loše utiče na Vašu koncentraciju.

VAGA


Ovo je vaš dan. Kockice se slažu jedna za drugom, stvari se rešavaju same po sebi. Prijatno ste iznenađeni jer niste očekivali takav dar s neba. Neka vas ne zanese trenutni rezultat jer on nije došao vašim zalaganjem već je presudio faktor sreće.

ŠKORPIJA


Prilično ste nezadovoljni i frustrirani situacijom na poslu. Posao stagnira, a vi ne uspevate da pokrenete posao niti da rešite teškoće. Počinjete da razmišljate o novom poslu. Emocije su vam žestoko proradile. Ništa vam ne smeta što je u pitanju tajna veza. Najbitnije je da vam partner daje podršku, ljubav i da se pored njega osećate zaštićeno. Glava je prilično osetljiva, naročito sinusi.

STRELAC


Umorni ste od tempa koji vas pritiska. Neophodan vam je odmor. Dan proveden u krugu porodice i opuštena atmosfera, to je ono što bi vas okrepilo. Mislite da je nemoguće, a zaboravljate da je i nemanje izbora, izbor. Disajni organi su prilično osetljivi, kao i genitalije.

JARAC


Pred vama je lepa poslovna ponuda koju ste veoma želeli ali se sada plašite. Očekujete intenzivnu podršku voljene osobe, iako ste svesni da vam to neće mnogo pomoći. Budite ono što jeste, opustite se i svojim šarmom izborite pobedu.  Imunitet vam nije najbolji. Osnovna stvar koju treba da uradite je da ga podignete.

VODOLIJA


Nemojte sebi dozvoliti da budete »laka meta« pred osobom koja ima neobicne emotivne pobude. Upravljate se prema moralnim načelima i zanemarili ste svoje obaveze pri rešavanju nekih praktičnih pitanja. Slobodno vreme posvetite rekreaciji, prijaće Vam šetnja.

RIBE


Posao se razviija upravo onako kako ste i planirali. Koristite intuiciju prilikom donošenja nekih odluka. Uživate u odnosu sa bračnim partnerom kao da ste se tek uzeli. Smatrate da je partner idealan i da niste mogli boljeg da izaberete. Zdravlje je odlično.

Nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments