Naslovna Lifestyle Horoskop za petak, 28. februar

Horoskop za petak, 28. februar

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Vaše prisustvo je poželjno na svakom okupljanju. Od vas zavisi hoćete li iskoristiti priliku i upoznati osobu koja želi da vam se približi. Da bi ugođaj bio kompletan, savladajte svoju duhovitost kako ne biste ostavili utisak neozbiljne osobe. Moguće je da ćete imati manje probleme vezane zakrvnu sliku i nivo gvožđa.

BIK


Delujete previše zabrinuto, nepotrebno se opterećujete različitim slutnjama koje nemaju svoje vidljive predznake. Potrebno je da prihvatite poslovni kompromis ili logično rešenje. Nema razloga da privlačite negativnu pažnju. Potrudite se da organizujete svoje vreme tako da vam ostane barem sat vremena za trening.

BLIZANCI


Preuveličavate svoju ulogu u svemu. Svesni ste svojih kvaliteta, pa vas trenutni zanos navodi da poverujete da ste nepogrešivi. Osim toga, naglašeno ste romantični, pa je ovo dan u kome će možda vaš partner najviše uživati u svemu. Povedite računa o urogenitalnom traktu, više se čuvajte.

 RAK


Raspoloženi ste i društveni ali i previše nervozni. Potrudite se da pronađete ravnotežu u kontaktu sa drugim ljudima jer oni ne vide da iza prividne smirenosti tinja napetost koja vas tera da uradite nešto zbog čega ćete se kasnije kajati. Potrudite se da nađete dovoljno vremena za relaksaciju.

LAV


U emotivnom smislu priželjkujete više nego što je moguće. U susretu sa voljenom osobom, postavljate uslove koji nailaze na negativan ton. Izbegavajte različite obaveze koje Vas nepotrebno zamaraju. Uvek postoji neko ko može uspešno da Vas zameni. Izbegavajte masnu hranu.

DEVICA


Situacija na polju finansija se stabilizuje. Moguć je priliv novca iz određenih izvora, koji niste očekivali. Ako donosite neku važnu odluku, dan je povoljan za to. Ipak, izbegavajte pokretanje nekog velikog projekata jer možete preceniti svoje kapacitete. Potrudite se da se tokom današnjeg dana ne bavite teškim poslovima.

VAGA


Sa izvesnom rezervom prihvatite nečija obećanja ili laskave komplimente. Razmislite o svemu što Vam se dešava. Prihvatite nečije primedbe. Izbegavajte situacije koje prevazilaze Vaše znanje ili praktično iskustvo. Koža vam je osetljiva i podložna smetnjama, iritacijama.

ŠKORPIJA


Pred vama je dan prepun dinamike. Na ivici ste izdržljivosti. Već izvesno vreme vas muči nešto na poslu, a niste u stanju da se tome suprotstavite. Pripazite se, bezazlena situacija vas može navesti da napravite skandal. Preporuka je da odete na redovnu kontrolu. Potrudite se da stvarate zdravije navike.

STRELAC


Neće vas toliko interesovati romantika, niti ćete imati neke posebno dobre prilike za ljubav. Imaćete umanjen obim posla, zbog čega ćete biti pomalo zabrinuti.  Potreban vam je odmor. Nađite dovoljno vremena za sebe čak i kada ste zauzeti. U narednim danima kada budete u mogućnosti, razmislite o godišnjem odmoru.

JARAC


Planirajte neku omiljenu zabavu u dvoje. Opustite se u bliskom društvu koje odgovara Vašim potrebama i afinitetima. Uz briljantnu inteligenciju, pokažite svojoj okolini da posedujete i druge osobine koje otkrivaju nove aspekte Vaše ličnosti. Mogući su problemi sa želucem. Potrudite se da izbegavate unos teških namirnica.

VODOLIJA


Pravi je trenutak da mnoge stvari postavite na svoje mesto, naročito ukoliko oko sebe imate osobe s kojima imate neraščišćene odnose. Vaš autoritet je na vrhuncu. Ono što danas budete izgovorili, druga strana će shvatiti na najbolji mogući način. Skloni ste upalnim, bolnim stanjima kao i povišenoj temperaturi.

RIBE


Osećate se neprijatno jer u vašem okruženju dominira čudna atmosfera koja, ako ne odreagujete, preti da postane štetna po vas. Ako se na vreme ne angažujete i ne raščistite moguće nesporazume, stvari se mogu nepopravljivo zakomplikovati. Manji problem sa bubrezima su mogući kod vas, mada ste podložni i prehladama i manjim upalama u predeku bešike.

Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments