-0.4 C
Novi Sad
29/01/2023, 06:07
Lifestyle Horoskop za petak, 29. januar

Horoskop za petak, 29. januar

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Ukoliko se bavite privatnim biznisom očekuje vas veće nerviranje. Razlog će biti prekid poslovne saradnje koji neće biti vaša ideja. Nezadovoljni ste vezom. Niti imate želju da se borite za nju niti verujete da može da se odnos popravi. Mnogo radite, prilično ste aktivni i malo spavate.

BIK

Dobijate vest o dodatnom prihodu na koji niste računali. To je dovoljan razlog da se naoružate novom motivacijom i prionete na posao još poletnije. Ne zatrpavajte se preko racionalnih mogućnosti kako vam sve ne bi, na kraju, preselo.

BLIZANCI


Neko ne ispunjava Vaša emotivna očekivanja, ali Vi ste tolerantni i puni razumevanja za osobu koja koristi Vašu dobru volju. Budite mudri i prihvatite nečiji savet, kako biste sprečili dodatne komplikacije. Okolina ne razume u potpunosti sve Vaše ideje. Obratite pažnju na pravilniju ishranu.
RAK

Očekuju vas problemi na poslu kojima niste dorasli. Zbunjeni ste i ne uspevate da rešite probleme. Emotivna veza je stabilna. Jako vam je bitno što vam voljena osoba pruža podršku u svakom smislu. Sve što se ovog dana događa malo je stresno za vas, ali dugo je i povoljno.

LAV


Ne razumete partnerovo ponašanje, ali to Vam ne daje za pravo da samostalno odlučujete o zajedničkim planovima. Delujete nepoverljivo prema saradnicima i tražite nove informacije, kako biste pravilno razjasnili zajedničke dileme. Prijaće Vam relaksacija i vedri sadržaji, kao recept za dobro raspoloženje.

DEVICA


Ukoliko ste još uvek na poslu, imate toliko problema koje ne umete da rešite. Jako ste zabrinuti što nema nikakvih pozitivnih promena. Emotivna sfera vam nije prioritet. Mnogo vam je bitnije da rešite poslovne probleme. Ovaj dan obeležavaju nesanica i nervoza, koji će vas dugo pratiti. Sve ovo je rezultat stresa.

VAGA


Ne drži vas mesto, a posla imate preko svake mere. Niste sposobni da odgovorite na sve obaveze što može izazvati potpuni pad energije i kolaps. Preraspodelite svoje kapacitete i odložite sve što može da sačeka povoljniji trenutak. Zamislili ste neke stvari i to vas uznemirava.

ŠKORPIJA


Smetaće vam što ne možete sami da odlučite o svemu, već da se morate prilagoditi drugima i njihovom sistemu rada. Neće vam ići na štetu, već naprotiv. Kada vaša nervoza prođe, shvatićete da ćete profitirati. Slobodni pripadnici ovog znaka imaju pomeranja na polju ljubavi, jer u vaš svet ulazi zanimljiva osoba. Ona će vam biti poput magneta i očekujete da uskoro uđete u vezu. Zaboravite negativne misli i događaje.

STRELAC

Važno je da odredite jasnu granicu između pristojnog ponašanja pred bliskom osobom i svojih avanturističkih pobuda. Određena doza mističnosti može da Vam donese dodatnu neprijatnost u susretu sa saradnicima. Kada prođe težak trenutak, osećaćete se mnogo bolje i energičnije, pa sada skupite snagu i borite se sa nagomilanom nervozom.

JARAC


Trošite bespotrebno vreme na organizaciju puta a niste sigurni da je sve izvodljivo. Suštinske stvari niste dovršili. Proverite dokumenta, uslove putovanja kao i sredstva koja su vam potrebna. Previdi vam mogu zakomplikovati dan.

VODOLIJA


Vreme je za predah. Raspoloženje popravlja susret s prijateljima koji su u prošlosti bili deo vaše svakodnevice. Obilje tema i opuštajući razgovori mogu biti svojevrsna čarobna formula ekspresnog oporavka od svega što vas je u prošlosti umorilo.

RIBE


Ne želite da propustite iznenadnu priliku za emotivno zbližavanje. Odgovorite na nečije signale ili na ljubavnu poruku. Privlače Vas veliki izazovi ili mogućnost da oprobate svoje sposobnosti pod neobičnim uslovima. Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.
Nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments