Naslovna Lifestyle Horoskop za petak, 29. maj

Horoskop za petak, 29. maj

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Prihvatite poziv prijatelja i izađite. Zaboravite posao i obaveze, nekoliko sati druženja učiniće da se preporodite. Ukoliko nemate partnera, idealan trenutak je za novo poznanstvo, koje može prerasti u interesantnu romansu. Prilično ste osetljivi i podložni zdravstvenim problemima.

BIK

Očekuje Vas prijatno iznenađenje u susretu sa voljenom osobom. Budite dovoljno maštoviti i inspirativni u svakom pogledu. Nalazite se u prilici da povučete paralelne poteze, budite promišljeni i selektivni pri izboru poslovnih partnera. Usmerite misli u pozitivnom pravcu.

BLIZANCI


Povoljan je dan za pokretanje novog posla kod vas. Spremni ste da se posvetite svojim ambicijama. Ukoliko ste u dugoj vezi, dosada i monotonija polako uzimaju maha. Dosta toga vam sada smeta. Osetljiv predeo grudnog koša je naglašen kod vas. Mogući su i problemi koji se vezuju za kardiovaskularni sistem.

RAK

Ne počinjite nikakve nove poslove. Mogli biste usled nedostatka koncentracije napraviti greške zbog kojih biste se u narednom periodu bavili popravljanjem načinjenog. Iskoristite dan za druženje sa pomalo zapostavljenim prijateljima i familijom. Moguć je prolazan kašalj ili manji problemim vezani za disajne puteve, pluća i sinuse.

LAV


Partner deluje nezadovoljno i mrzovoljno komentariše Vaše zahteve. Ponekad priželjkujete više nego što je moguće. Dogovor sa jednom osobom Vas obavezuje na određenu diskreciju. Dobro razmislite pre nego što povučete novi potez. Ukoliko do sada niste imali ovakve tegobe javite se vašem lekaru kako biste proverili da li su vam potrebni neki medikamenti.

DEVICA


Dan započinjete napunjeni energijom. Neobično ste kreativni i samouverenost preti da preraste u oholost. Obuzdajte euforiju, jer kada se bude nešto važno odlučivalo, biće vam neophodno mišljenje ljudi koje sada ne uvažavate. Bolovi u nogama vas muče. Moguće je da imate probleme sa naticanjem, priširenim venama ali i sa viškom vode u organizmu.

VAGA


Sigurni ste u sebe i to se vidi. Odajete utisak osobe koja zna šta radi i koja je veoma sposobna za više poslova. U narednom periodu se može ostvariti napredovanje koje čekate.Spremni ste da voljenoj osobi otvoreno kažete neke stvari i da joj skrenete pažnju na sve ono što vam smeta u vašoj vezi. Izbegavajte duvanski dim i cigarete koji na vas mogu da deluju jako štetno.

ŠKORPIJA


Od starta nedelje vas očekuje velika poslovna aktivnost. Kao da su se danas svi setili da im nešto treba. Vaša ažurnost i disciplina moraju biti na zavidnom nivou kako biste ispunili očekivanja nadređenih lica. Dijeta bi vam prijala. Potrebno je da menjate neke navike vezane za vaš režim ishrane kako biste se bolje osećali. Na taj način ćete preduprediti mnoge probleme.

STRELAC

Pažljivije analizirajte voljenu osobu kako biste odgonetnuli deo skrivenih poruka ili namera. Ponekad treba upotrebiti šahovsko pravilo “taknuto-maknuto”. Saradnici očekuju da delujete dovoljno efikasno i snalažljivo. Proverite svoju dioptriju, za svaki slučaj. Takođe, pazite i na moguće probleme vezane za sluh, uši upale u tom predelu.

JARAC


Postoji velika šansa da se ostvare planovi od kojih ste digli ruke. Dobici su izvesni, a može vam se vratiti i neki uloženi novac od koga ste već odustali. Pre nego što taj novac u nešto uložite, napravite dobru računicu. Potrebno vam je više sati sna. Premor koji osećate ne može biti dobar za vas.

VODOLIJA


Neko Vam podstiče dobro raspoloženje i potrebu za emotivnim zbližavanjem. Prihvatite igru zavođenja ili nečiju poruku. Stalo Vam je da ostavite pozitivan utisak na okolinu, neko sa simpatijama ocenjuje Vašu pojavu ili nastup. Osetljivi nožni zglobovi su sada vaša slaba tačka.

RIBE


Nije povoljan dan za nove poslovne odluke pa se potrudite da za sada pokažete više strpljenja. Prilično ste hladni u odnosu sa voljenom osobom koja primećuje da polako želite kraj. Problemi sa kičmom su mogući tokom današnjeg dana. Prati vas ukočenost, bolovi u leđima itd. Prijalo bi vam da odete na masažu ili kod fizioterapeuta po savet.

Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments