15.8 C
Novi Sad
25/05/2020, 21:46
Naslovna Lifestyle Horoskop za petak, 3. april

Horoskop za petak, 3. april

       

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Srećni ste jer ste postigli svoje ciljeve na poslovnom polju. Možete da očekujete pozitivan dan pred sobom. Dopada vam se osoba koja je na neki način distancirana od vas i koja ne pokazuje znakove interesovanja još uvek. Proverite nivo holesterola za svaki slučaj i generalno se potrudite da smanjite unos masne hrane.

BIK


Mogući su potezi koji će iz korena promeniti vaš profesionalni put. Ukoliko razmišljate o novčanim pozajmicama, najbolje je da odustanete jer će vas nakon potpisivanja ugovora sačekati neprijatna klauzula koju niste primetili na vreme. Smanjite unos alkohola, mogli biste da budete skloni preterivanju na tom planu.

BLIZANCI


Povoljan je period za nova dešavanja na poslovnom polju. Možete da očekujete pozitivne preokrete. Moguće je da je vaš partner pokazao osećanja i nežnost koji su vam bili potrebni. Povedite računa o osetljivoj koži. Moguće su iritacije, pojava crvenila ili neke druge promene na koži.

RAK


Imaćete preokrete koje ne očekujete ali će vas one navesti na jedan bolji put. Smeta vam ponašanje koje pokazuje vaš partner. Odnos koji imate postaje prilično napet i ne znate koje je rešenje. Osetljivi disajni putevi.

LAV


Imate šansu da vam se tokom dana ukaže prilika da preuzmete vođstvo u jednom poslovnom poduhvatu koji se priprema. Ako se pažljivo organizujete i ne proćerdate svoje potencijale, ova prilika bi mogla prerasti u životnu. Hormonalne promene bi mogle da vam stvaraju probleme na polju zdravlja.

DEVICA


Povoljan je dan za nove planove. Na polju posla će vam se ukazati šansa za neku novu saradnju. Ne znate kako da reagujete na provokacije koje vam nabacuje voljena osoba. Moguć je dan u kojem će biti dosta neslaganja. Mogući su manji problemi vezani za prehladu ili neku prolaznu infekciju.

VAGA


Pod velikim ste pritiskom. Na vama je da sprovedete odluke koje se ne tiču samo vas. S druge strane, potrebna vam je podrška partnera, ali je ne dobijate. Možda je ovo prilika da preuzmete potpunu odgovornost i stvari završite sami. Povedite računa o očima koje mogu biti prilično osetljive.

ŠKORPIJA


Moguća je promena radnog mesta koju ste već neko vreme očekivali. Moguće je da ste pomalo umorni od toga da se u krug vrtite oko istih prepirki sa voljenom osobom i da bi vam prijala distanca. Spremni ste da se neko vreme udaljite. Očekuje vas sasvim solidno stanje kada je u pitanju zdravlje.

STRELAC


Sklapanje novog poslovnog dogovora bi moglo da vam otvori nova vrata kada je u pitanju vaše polje posla. Ukoliko ste slobodni, možete da se nadate pozitivnim okolnostima na polju emocija. Odlično se osećate i puni ste energije.

JARAC


Ukoliko imate neke problematične odnose koje do sada niste raščistili, ovaj dan nudi rešenje. Nakon preraspodele zaduženja, sledi vam prijatno iznenađenje jer vam stiže neočekivani podsticaj od strane osobe koja vam nije bila simpatična.  Povećajte unos vitamina.

VODOLIJA


Kroz srećne okolnosti dolazite do nove poslovne prilike ali i do novih informacija koje su vam na ovom polju značajne. Nova ljubav je pred vama i možete da se nadate da ćete okolnostima na ovom polju biti zadovoljni. Preporučuje vam se veća fizička aktivnost.

RIBE


Iz straha da ne poljuljate prividnu stabilnost u vezi, svu krivicu preuzimate na sebe. Možete upasti u ozbiljan sukob jer ste precenili svoju strpljivost. Promene u privatnom životu remete i rutinu u vašoj radnoj svakodnevici. Povedite računa o telesnoj težini.

Autor: nsuzivo.rs

Komentari: