Naslovna Lifestyle Horoskop za ponedeljak, 03. februar

Horoskop za ponedeljak, 03. februar

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Ne prihvatajte na sebe nove obaveze, najbolje je da dan provedete u minimalnim poslovnim aktivnostima. Uskoro vas očekuje veći priliv novca koji, velikim delom, može rešiti finansijske probleme za koje, trenutno, nemate dugoročno rešenje. Povedite računa o zdravlju generalno jer ćete sada bii skloni brojnim smetnjama na ovom polju.

BIK


Pred vama je jako povoljan dan za promene na polju posla. Ako ste planirali prelazak na drugo radno mesto uspećete. Očekuje vas dobar period za ljubav. Zadovoljni ste mirnom situacijom pored osobe koju volite. Mogući su problemi sa nogama kod vas u narednom periodu. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti skloni i tegobama vezanim za cirkulaciju. Povedite računa o sebi.

BLIZANCI


Dobijate nova zaduženja. S obzirom na to da je u pitanju oblast u kojoj se vi niste oprobali pokrenuće vas veliki izazov. Dokazaćete sebi a i drugima koliko su velike vaše sposobnosti. Ne zalećite se jer niste bezgrešni. Skloni ste problemima sa bešikom. Očekuje vas period u kojem biste mogli da imate probleme sa upalama, infekcijama i sličnim tegobama.

 RAK


Slobodno izrazite svoju ljubavnu sreću, priuštite sebi neku »uzbudljivu zabavu«. Neko Vam daje do znanja da obožava Vaše prisustvo. Imate dovoljno energije. Tajna Vašeg uspeha predstavlja kombinaciju lepih i korisnih stvari u različitim pravcima. Naglašeni su problemi sa kapilarima kod vas.

LAV


Ukoliko se bavite privatnim poslom, moguće je da ćete imati priliku za pokretanje nove saradnje. Vaš odnos sa osobom do koje vam je stalo može da bude veoma poseban. Spremni ste za vezu kakvu do sada niste imali. Moguć je pad imuniteta kod vas u narednom periodu. Dolazi faza u kojoj će vas pratiti malaksalost i problemi sa umorom.

DEVICA


Ako se bavite prodajom nekretnina, povoljan vam je dan da ostvarite neki veći uspeh.  Možete da očekujete da ćete sa voljenom osobom rešiti manje nesuglasice i da će vam odnos krenuti na bolje. Povedite računa o leđima i osetljivoj kičmi koja vam može biti problematična tačka na polju zdravlja.

VAGA


Ispred vas su ozbiljni zadaci. Imate finansijske probleme za koje morate da pronađete rešenje. Ne nailazite na razumevanje ni u krugu porodice, pa vas i to dodatno opterećuje. Kada se dobro odmorite, pojaviće se i rešenje koje vi sada ne vidite. Povedite računa o bolovima u stomaku koji bi mogli da vas prate. 

ŠKORPIJA


Pokažite partneru lepši ili zanimljiviji deo stvarnosti, treba verovati u zajednički dogovor i plemenita osećanja. Izbor poslovne teme treba da se zasniva na poverljivim informacijama i na proverenim saradnicima. Povedite računa o disajnim putevima koji bi mogli da vam budu osetljivi u narednom periodu.

STRELAC


Imate osećaj da vas niko ne razume. Teško je govoriti o takvim stvarima kada vi o sebi nemate visoko mišljenje. Svoju duboku nesigurnost krijete iza maske nezainteresovanog ponašanja što, svakako, odbija čak i one ljude koji vas razumeju i vole.  Puni ste energije, prija vam fizička aktivnost i vežbanje.

JARAC


Ne uspevate da privučete nečiju pažnju, čak ni uz pomoć različitih trikova koje ste osmislili. Grešite u proceni. Splet novih okolnosti utiče na trenutnu situaciju na poslovnoj sceni, ali nema razloga za preteranu zabrinutost. Povedite računa o probavi koja bi danas mogla da vam bude više nego osetljiva.
VODOLIJA

Neplanirani troškovi vas izbacuju iz ravnoteže. Ne razumete zbog čega, iako ste angažovani do iznemoglosti, ne možete finansijski da sastavite kraj s krajem. Nije problem u malom prilivu novca već u vašem pređašnjem troškarenju. Kičma vam je osetljiva i možete da budete podložni većim problemima sa leđima u narednom periodu.

RIBE

Nema razloga da se zanosite velikim očekivanjima. Nemojte ucenjivati svog partnera, pokažite više razumevanja i tolerancije. Delujete samouvereno i vrlo zahtevno. Orijentisani ste ka perspektivnim ciljevima i imate jasne stavove. Ne biste trebali da imate probleme kada je u pitanju polje zdravlja.

 

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments