Naslovna Lifestyle Horoskop za ponedeljak, 07. decembar

Horoskop za ponedeljak, 07. decembar

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Prepuni ste ideja, kojima zasipate svoje okruženje. Iako ste omiljeni u društvu, postajete naporni jer brbljate. Brzina kojom se izražavate drugim ljudima izgleda kao da ste površni, pa je savet za danas da manje pričate a više radite. Digestivni sistem i nervi su osetljivi. Postoji mogućnost da nervozu i nestrpljenje manifestujete prejedanjem hrane.

BIK

Pre nego što donesete novu odluku preispitajte svoja osećanja, potrebna Vam je nota samokritičnosti. Ne možete diktirati tempo. Imate utisak da neko ograničava Vaše poslovne mogućnosti ili da Vam nameće rigidne uslove i stroga pravila u saradnji. Zdravlje je stabilno. Nastavite slobodno sa zdravim navikama koje ocigledno imaju povoljne rezultate.

BLIZANCI


Dok se vi bavite nevažnim problemima, promiču vam krupne stvari. Fokusirani ste na zavrzlame u radnom okruženju, pa nikako da sagledate krupan plan. Ovo što se dešava danas nebitno je u odnosu na ono što predstoji. Čuvajte snagu za naredne dane. Kosti su prilično osetljive i problemi su vezani za njih.

RAK

Važno je da delujete očaravajuće i sugestivno na partnera. Potvrdite da zadržite dobar ukus. Uspeh proizilazi iz dobrih priprema i poverljivih informacija. Imunitet vam je prilično snažan pa je i zdravlje stabilno. Potrebno je samo da nastavite sa navikama koje očigledno daju odlične razultate kada je zdravlje u pitanju.

LAV


Raspoloženi ste i društveni, ali i previše nervozni. Potrudite se da pronađete ravnotežu u kontaktu sa drugim ljudima jer oni ne vide da iza prividne smirenosti tinja napetost koja vas tera da uradite nešto zbog čega ćete se kasnije kajati. Zdravlje je stabilno. Imate utisak da vam je organizam sam po sebi snažan tako da u suštini i ne radite ništa posebno po pitanju održavanja dobrog zdravstvenog stanja.

DEVICA


Obratite pažnju na partnerova interesovanja, ne možete dobiti sve što priželjkujete i uporno nametati svoju volju. Ne krijete da imate velika očekivanja i ne možete da se pomirite sa prosečnim rezultatima. Na sreću, mnoge okolnosti Vam idu u prilog. Disajni sistem je osetljiv, kao i digestivni. Bilo bi dobro da pripazite na zdravlje i skoncentrišete se na prevenciju.

VAGA


Splet okolnosti vas dovodi na mesto gde vaša promišljena priroda dolazi do potpunog izražaja. U prilici ste da kratkim savetom rešite veliku zbrku, ali niste sigurni da li treba da se umešate. Više verujte u sebe, nema potrebe da toliko analizirate. Dve opcije su moguće: prva je da imate naglašenu potrebu za spavanjem, a druga, verovatnija, da ne uspevate da zaspite bez tableta.

ŠKORPIJA


Potrudite se da poštujete dogovor koji imate sa partnerom. Obratite pažnju na važne sitnice koje otkrivaju nečije namere. Važno je da poboljšate poslovni rejting i da udružite svoje interese sa uspešnim ili uticajnim saradnicima. Zdravlje je solidno. Osećate se snažno i puni energije.
STRELAC

Dan nije povoljan za pokretanje novih poslova jer slede neočekivani preokreti i iznenađenja. Ne upuštajte se ni u diskusije i rasprave jer prete da prerastu u žestoku svađu, u kojoj vi možete izvući deblji kraj. Mir potražite uz dobar film ili knjigu. Zdravlje je stabilno, a vi se osećate snažno. Ne treba ništa da menjate.

JARAC


Zbog emotivne nesigurnosti povremeno delujete strogo prema partneru. Ne možete da ostanete dosledni u svojim odlukama. Zadržite meru opreza pred osobom koja ignoriše Vaše prisustvo ili pokušava da umanji Vaše sposobnosti. Iako se osećate dobro, disajni sistem je prikazan kao osetljiv. Iz tog razloga potrebna je doza opreza i prevencije.

VODOLIJA


Mešanje jednog člana porodice u vaše odluke vam stvara tenziju. Obrazlažući svoje sjajne ideje, ambiciozno započinjete razgovor koji se, potom, završava katastrofalno. Vaše verbalne veštine danas nisu na zavidnom nivou, povucite se. Zdravlje nije najbolje prikazano. Skloni ste brigama i promeni raspoloženja.

RIBE


Izbegavajte izazove ili osobu koja ima drugačije afinitete. Ponekad je nemoguće pomiriti različite suprotnosti. Ukoliko se previše uživljavate u ulogu dežurnog kritičara, očekuju Vas negativne reakcije. Budite realni u svojim procenama. Imunitet nije najbolji i mogući su problemi na polju zdravlja.
Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments