Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Idete glavom kroz zid. Dosta vam je čekanja i cupkanja u mestu. Mislite da ćete se smiriti ako odmah razrešite sve zavrzlame i nedoumice koje vas muče neko vreme. Ne budite brzopleti, jer greške koje biste danas napravili mogu biti nepopravljive. Pad imuniteta je naglašen, povećate unos vitamina.

BIK


Harmonija u ljubavnom odnosu. Posebno ako ste u ljubavi sa nekim s kim u isto vreme I radite. Moguće je da ćete dobiti neko zaduženje koje će vas obradovati, jer će to biti nešto što ste priželjkivali. Problemi sa vidom su mogući kao i generalno osetljivost očiju. Čuvajte se povreda u tom predelu.

BLIZANCI


Ne možete da se pomirite sa nečijom emotivnom ulogom, ali vreme će pokazati da suviše strogo ocenjujete blisku osobu.Pokušavate da premostite različite probleme u komunikaciji sa poslovnim partnerima. Neko se trudi da Vas uveri u svoje dobre namere. Bolovi u stomaku bi mogli da vas prate tokom današnjeg dana.
RAK

Nećete imati previše prilika za ljubav, ako ih uopšte bude I bilo. Ako ste već u vezi, uživaćete u stabilnosti iste. Uspeh u oblasti bankarstva I svemu što podrazumeva manipulaciju novcem. Osetljiva su vam pluća i moguči su veći problemi sa kašljem, disajnim putevima, astmom.

LAV


U emotivnom smislu pogrešan potez Vas udaljava od voljene osobe, ali na sreću postoji mnogo načina za novo zbližavanje. Pred Vama su različite poslovne ponude i zanimljive ideje, pređite sa reči na dela. Povedite računa o štitnoj žlezdi. Izbegavajte konfliktne situacije i budite pažljiviji u saobraćaju.

DEVICA


Mislite da se samo vi trudite. Iako biste radije da pronađete zaobilazan put do zarade, za vas je bolje da se oslonite isključivo na svoje sposobnosti, jer vas uspeh čeka jedino na taj način. Budite oprezni, očekuju vas i poteškoće s autoritetima. Moguća je malaksalost kao i problemi vezani za nizak pritisak. Nemojte da pravite veće napore tokom današnjeg dana.

VAGA


Moguće je da se previše oslanjate na savete neke osobe koja je generalno dezinformisana. Možete da očekujete da će se neko sa strane mešati u odnos između vas i voljene osobe. Osetljiva koža vam stvara probleme. Povedite računa da ne dođe do većih iritacija, problema sa aknama, ekcemom i tome sl. Za svaki savet se obratite svom dermatologu.

ŠKORPIJA


Vaša samouverenost smeta osobama koje vas okružuju i koje već neko vreme imaju strpljenja za vaše ispade. Ukoliko ne korigujete ponašanje, možete doživeti veoma neprijatnu situaciju zbog koje vam preti i finansijska šteta. Podložni ste upalnim stanjima. Povedite računa o zdravlju jer danas nije u najboljoj formi.

STRELAC

U emotivnom smislu, nemojte dozvoliti da Vašu pažnju zaokupljaju neke osobe sa strane ili laskavi komplimenti koje dobijate. Poslovnu situaciju prihvatite kao logičan sled događaja i kao dobar podsticaj da promenite svoj odnos prema jednoj starijoj osobi. Čuvajte svoju jetru. Izbegavajte unos alkohola, opijata i bilo kakvih toksina.

JARAC


Previše ste ozbiljni. Dan je savršen da sebi date malo oduška, da pobegnete s posla i provedete sate u društvu prijatelja koji vas ničim ne opterećuju. Posao vam neće pobeći, niko neće primetiti da vas nema, a vi ćete se vratiti osveženi. Čuvajte se mogućih povreda koje bi mogle da vam predstavljaju manje komplikacije na polju zdravlja.

VODOLIJA


Uspostavićete komunikaciju sa privlačnim osobama i moguća su značajna događanja u ovoj
sferi. Dugo ste biti vrlo nezadovoljni ali sada imate prilike za naperdak. Migrena vas muči. Mogući su generalno problemi sa glavoboljom, pa bi bilo dobro da se posavetujete sa lekarom na tu temu ako već do sada niste zatražili stručnu pomoć.

RIBE


Nerealan optimizam vas može uvesti u iskušenje da poverujete u brzu novčanu dobit. U ovo vas može gurnuti razgovor s osobom koja se nalazi u inostranstvu, a koja je po temperamentu veoma slična vama. Ne zanosite se iluzijama, držite se realnosti.  Podložni ste prehladi, upalnim i bolnim stanjima pa bi bilo dobro da povedete računa o svom zdravlju maksimalno danas.

 

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments