Naslovna Lifestyle Horoskop za ponedeljak, 10. februar

Horoskop za ponedeljak, 10. februar

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Ukoliko se nađete u prilici da potpišete neka dokumenta, budite oprezni jer vam se može potkrasti greška koju kasnije nećete moći da ispravite. Vaše promenljivo raspoloženje može zbuniti partnera i navesti ga da pomisli da ga više ne volite. Problemi vezani za grudni koš su mogući. Možete da budete skloni tahikardiji ili sličnim stanjima.

BIK

Od danas ulazite u novu fazu u kojoj ćete biti zainteresovani za to da skrivate svoja osećanja. Blago pogoršanje u sferi finansija, zbog neracionalnog trošenja. Sasvim solidno stanje na polju zdravlja vas očekuje. Ne biste trebali da imate bilo kakve probleme.

BLIZANCI


Potrudite se da saslušate šta vam drugi ljudi govore. Možda uočite da neko pokušava da vam saopšti sjajnu ideju, ali vi ne reagujete. Ako dozvolite mogućnost da još neko može da smisli nešto korisno, dobićete šansu da značajno profitirate. Povedite više računa u saobraćaju. Moguće je da ćete imati neke manje probleme sa koncentracijom.
RAK

Nemojte da dopustite da bilo ko utiče na vaše odluke. Jedino vi sami možete dobro proceniti šta je dobro za vas. Nepoverljivi ste prema voljenoj osobi što vam prilično otežava situaciju. Nemojte da gurate probleme pod tepih. Pred vama je faza u kojoj ćete morati da se suočite sa problemima. Smeta vam promena vremena i vazdušni pritisak.

LAV


Sve oči su uprte u vas. Okruženi ste ljudima čija sudbina, na neki način, zavisi od poteza koje vi treba da povučete. Neprijatno je to što ste svesni da neke ljude ne možete poštedeti iako oni to ne zaslužuju. Ne mešajte emocije i posao. Potrudite se da se organizujete tako da izdvojite neko vreme za san i odmor. Potrebno vam je to.

DEVICA


Danas budite na velikom oprezu. Određene informacije ne dopiru na pravi način do vas pa vi niste u dobroj poziciji da sagledate sve rizike koji vas vrebaju i koje morate da uračunate pre nego što donesete konačnu odluku. Današnji dan vam nije povoljan i ne treba da se izlažete rizičnim situacijama.

VAGA


Bićete pomalo nezadovoljni time kako izgleda vaš ljubavni život, pre svega zbog toga što ćete sumnjati u svoj izbor partnera. Problemi u privatnom biznisu i porodičnom poslu.  Moguće je da će vam prijati šetnja sa prijateljima ili neka rekreacija u prirodi. Važno je da neko vreme provedete van kuće.

ŠKORPIJA


Vaša samouverenost i nadmeni stav polako počinju da iritiraju okolinu koja već neko vreme ima značajno strpljenje za sve. Ukoliko ne korigujete svoje ponašanje, možete doživeti veoma neprijatnu situaciju zbog koje ćete se osetiti postiđeno. Prilično ste malaksali i mogući su problemi vezani za hroničan osećaj umora.

STRELAC

Osećate se prazno. Možda ste, ovih dana, završili važne zadatke pa ste mislili da će ovaj dan biti spektakularno radostan. Zadovoljstvo izostaje zbog naglog pada adrenalina. Da biste se povratili, hitno smislite nove ciljeve. Problemi vezani za debelo crevo su mogući. Povedite računa o ishrani.

JARAC


Danas ćete biti okrenuti drugim sferama života i zbog toga ne možete očekivati značajna
dešavanja u ljubavnom životu. Imaćete manje prihode nego što ste očekivali. Povedite računa o alergijama koje su naglašene kod vas danas. Izbegavajte faktore rizika. Ako postoje neke hronične tegobe iz prošlosti, sada će vam se one vratiti.

VODOLIJA


Osoba sa kojom sarađujete donosi odluku koja vas zbunjuje. Niste sigurni šta je pravi uzrok tome pa uludo trošite sate preispitujući svoju odgovornost. Pre nego što zaronite u more blige, uzmite u obzir da tuđe odluke nisu vaša odgovornost. Povećajte unos vitamina i minerala. Vreme je da povedete malo više računa o sebi i svom zdravlju.

RIBE


Moguć je zanimljiv susret sa osobom slobodnih shvatanja. Prihvatite izazov, ali držite sve u tajnosti jer vas kasnije ta avantura može skupo koštati. Manji problemi sa glavoboljom su naglašeni kod vas. Pokušajte da izbegavate stres i da se odmarate danas. Ugodite sebi i izbegavajte neprijatne situacije u okruženju.

Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments