-0.1 C
Novi Sad
29/01/2023, 04:13
Lifestyle Horoskop za ponedeljak, 11. januar

Horoskop za ponedeljak, 11. januar

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Ukoliko danas budete sklopili neki dogovor on bi kasnije mogao da se menja. Partner vam je veoma posvećen i uživate u lepom odnosu sa njim. Ljubavna strana vam je maksimalno ispunjena. Problemi sa kičmom su mogući. Povedite računa o sebi i nemojte danas da se naprežete previše. Posetite fizioterapeuta ili kiropraktičara.

BIK

Ne dobijate partnerovu podršku, osećate se neraspoloženo ili dekocentrisano pred bližom okolinom. Previše arogancije sa Vaše strane može da komplikuje zajednički dogovor o poslovno-finansijskoj saradnji. Povećajte unos magnezijuma i kalcijuma. Pazite na svoje zdravlje i potrudite se da povećate unos vitamina.

BLIZANCI


Polje finansija vam je stalni izvor frustracija i briga. Ne maštajte o begu, u ovom trenutku ne možete ništa popraviti jer nisu sve karte u vašim rukama. Dan iskoristite da pošteno završite ono što je do vas, a na rezultate ćete morati strpljivo da čekate. Osetljivost urinarnog trakta je naglašena kod vas u narednom periodu.

RAK

Dajte sve od sebe da budete racionalni kada donosite nove poslovne odluke, nemojte da podležete emocijama. Moguće je da vaše nepoverenje prema voljenoj osobi donosi veliki razdor u vaš odnos. Povedite računa kada je u pitanju jetra. Možete da očekujete manje probleme sa holesterolom takođe.

LAV


Dozvoljavate emotivni košmar. Ne treba dovoditi u pitanje nečije poverenje ili emotivnu naklonost. Svoje profesionalne sposobnosti treba da potvrdite u različitim situacijama. Uspostavite nova poslovna merila i pravila ponašanja. Pad imuniteta, povećajte unos vitamina. Potrudite se i da više odmarate, da se opuštate i da pazite na sebe.

DEVICA


Rasejani ste. Obuzeti ste brigama koje ste sami smislili i rešavate probleme koji bi tek mogli da se dogode. Vaša dekoncentrisanost i ponašanje na poslu vas mogu mnogo koštati, pa je bolje da se blagovremeno trgnete i odvojite realnost od mašte. Problemi sa alergijama bi mogli da vas muče tokom današnjeg dana.

VAGA


Imate podršku da ostvarite poslovne ciljeve koji su vam važni. Možete da očekujete da ćete uspeti u svojim namerama na ovom polju. Spremni ste da pokažete svom partneru kakva su vaša osećanja i koje namere imate po pitanju budućnosti. Osetljiv probavni trakt je kod vas naglašen. Povedite računa o svojoj ishrani.

ŠKORPIJA


Partner insistira na obostranim promenama. Morate imati dovoljno razumevanja, dobru volju i emotivno poverenje. Važno je da poštujete osnovni protokol, stoga nemojte činiti prekršaje koji mogu da Vas kompromituju pred saradnicima. Osetljiv kardiovaskularni sistem je naglašen kod vas. Mogli biste da imate probleme sa povišenim krvnim pritiskom.
STRELAC

Odnos s voljenom osobom se ne odvija onako kako biste želeli. Možda vas je ona u proteklom periodu pomalo razmazila, pa ste bez svesne namere ušli u ulogu žrtve kojoj je sve dopušteno. Drugoj strani takva atmosfera može dosaditi, a kada to shvatite biće prekasno. Hronične tegobe vam se polako vraćaju.

JARAC


Imate dosta obaveza ispred sebe i nije vam ni malo lako da se organizujete na pravi način kako biste sve završili na vreme. Ako želite da ostvarite neko novo poznanstvo potrebno je da budete malo otvoreniji u kontaktima sa suprotnim polom.  U odličnoj ste formi i osećate se jako dobro. Možete da očekujete da će vam dan biti povoljan za sve planove.

VODOLIJA


Neobično ste kreativni i iz vas izbija ogromna samouverenost. Toliko ste puni sebe da to preti da preraste u umišljaj velike nadmoći nad drugim ljudima. Obuzdajte nalet te gordosti, pred vama su zadaci koje ćete moći da rešite samo ako igrate u timu. Očekuje vas period u kojem ćete imati neke poteškoće koje su vezane za za noge, zglobove, kolena i stopala.

RIBE


Izbegavanje otvorenog dijaloga sa bliskom osobom, predstavlja znak emotivne slabosti. Pokažite da imate dobru volju. Uspeh u Vašim pregovorima zavisi od nečijeg uticaja, postoje različiti faktori koji kreiraju kompletnu sliku na poslovnoj sceni. Problemi sa cirkulacijom su mogući kod vas u narednom periodu.
Nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments