Naslovna Lifestyle Horoskop za ponedeljak, 11. maj

Horoskop za ponedeljak, 11. maj

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Pogrešno ste razumeli nečije ponašanje ili poruku. Budite iskreniji pri izražavanju svojih osećanja prema bliskoj osobi. Prilikom izbora poslovnih mogućnosti, opredelite se za varijantu koja donosi najveću korist. Nedostaje Vam smisao za praktično. Prija vam bavljenje sportom. Možete da očekujete da ćete na ovom polju imati pozitivno stanje.

BIK


Povukli ste brzoplete poteze, pa ste se zbog toga našli u prividno bezizlaznoj situaciji. Blefiranje nije uspelo, pa je pred vama neprijatan razgovor s pretpostavljenim. Da biste ublažili posledice, dobrovoljno preuzmite odgovornost i razrešite problem. Pazite na nervni sistem koji bi mogao da vam bude prilično osetljiv u narednom periodu.

BLIZANCI


Mogući su različiti konflikti ili nerazumevanje, voljena osoba kao da nema previše razumevanja za Vaše ćudljivo ponašanje. Očekujete pozitivan odgovor ili povratnu informaciju o poslovnoj saradnji, međutim sve je obavijeno velom neizvesnosti. Pazite na bešiku koja bi mogla da vam bude veoma osetljiva.

RAK


Nekontrolisano možete planuti pa je izvesna ozbiljna rasprava sa nepoznatima na javnom mestu. Takođe, mogući su kontakti sa ljudima s druge strane zakona. Da biste izbegli eventualne neprijatnosti, dan provedite u društvu voljene osobe. Možete da očekujete da će vam u narednom periodu prijati da povećate unos vitamina i da povedete više računa o svom zdravlju.

LAV


Nedostaje Vam emotivni podsticaj, ali Vi ne želite da se pomirite sa pasivnom ulogom. Slobodno povucite potez iznenađenja. Nalazite se u sjajnoj formi, potrudite se da ostavite dobar utisak na svoju okolinu. Važno je da se pravilno angažujete. Osećate se jako dobro i nemate probleme sa zdravljem.

DEVICA


Ukoliko ste na bilo koji način uključeni u trgovinu, dan će biti stresan za vas. Iako ste u iskušenju da konačno dovršite neke zaostale poslove, odolite tome i sve odložite za neko vreme, jer sve ono što uradite danas, radićete ponovo. Povedite računa o svojoj ishrani i potrudite se da se posvetite stvaranju zdravijih navika.

VAGA


Ukoliko ne poznajete nečije emotivne namere, budite diskretni i suzdržani. Mudro prećutite neke detalje iz svog života. Sve ima svoju dobru ili lošu stranu, stoga na vreme odlučite čemu i kome dajete prednost u poslovnoj saradnji. Nemate nikakvih problema kada je u pitanju polje zdravlja.

ŠKORPIJA


Uspećete da ostvarite planove i da sa saradnicima kreirate jedan dobar i konstruktivan odnos. Pred vama je period u kojem ćete uspeti da stvorite nove pozitivne poslovne planove. Vaša veza je u fazi koja može da vam donese neke nestabilnosti i turbulencije. Potrudite se da prevaziđet krizu koju imate u odnosu sa voljenom osobom. Usmerite svoje misli u pozitivnom pravcu.

STRELAC


Uznemireni ste, nedostaju Vam postupnost i strpljenje. Partner pokušava da Vas navede na dobru odluku. Zaneti ste pogrešnim idejama koje Vas navode na lošu procenu. Nema potrebe da se eksponirate u nepoznatom društvu. Možete da očekujete da ćete u narednom periodu imati probleme sa masnoćama.

JARAC


Prihvatili ste se obaveza koje nisu u skladu s vašom prirodom. Tešite se tako što na sve to gledate kao na privremeni projekat koji, kada se završi, donosi nove mogućnosti. Ako je u sve to uključen i partner, budite oprezni, raspodela uloga bi mogla da pređe u naviku. Mogući su problemi sa cirkulacijom kod vas u narednom periodu.

VODOLIJA


Dobijate nova zaduženja. S obzirom na to da je u pitanju nova oblast u kojoj se do sada niste oprobali, pokrenuće vas velika motivacija. Dokazujete sebi koliko su velike vaše sposobnosti. Pripazite se, niste nepogrešivi.  Mogući problemi sa želucem su naglašeni kod vas.

RIBE


U emotivnom smislu, nedostaje Vam nečije prisustvo ili pažnja. Nemojte sebi dozvoliti da zalutate u pravcu pogrešne osobe. Neko Vas nepotrebno kažnjava ili opterećuje dodatnim obavezama, ali Vi prećutno pristajete na takav odnos. Smanjite unos masne hrane kako bi na polju zdravlja mogli da imate bolju situaciju.

 

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments