8.3 C
Novi Sad
03/12/2022, 17:50
Lifestyle Horoskop za ponedeljak, 14. septembar

Horoskop za ponedeljak, 14. septembar

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Na poslovnom polju burno reagujete i zato možete da pravite neke probleme kojih inače ne bi bilo. U odnosu sa partnerom možete da imate zahlađenje i neke probleme koji vas opterećuju. Dan je prilično nepovoljan i ukazuje na potencijalne probleme sa kožom, kostima i zubima. Deluje da su navedeni problemi već prisutni neko vreme, a ne novi.

BIK


Mudro prećutkujete istinu o detaljima koji nisu po nečijoj volji. Nema potrebe da potcenjujete partnerove mogućnosti. Delujete kao osoba koja ima efikasno rešenje. Dovoljno ste vešti da zadovoljite različite kriterijume uspešnog poslovanja. Oblast zdravlja je odlično prikazana. Imate apetit, raspoloženi ste, uživate svim svojim čulima.

BLIZANCI


Ponovo se vraćaju tegobe koje su vas u prošlosti prilično namučile. Sačuvajte optimizam, bespotrebno paničite. Nemate potrebu da bežite u sebe, promene na poslu udahnuće malo optimizma. Pripazite na ishranu, imunitet vam nije na zavidnom nivou.

 RAK


Nakon drastičnih promena koje ste imali u prethodnom periodu sada nastupa faza u kojoj će vam sve biti dosta mirnije. Bićete srećni sa osobom do koje vam je stalo. Vaša veza može da napreduje u dobrom smeru. Tokom dana možete očekivati probleme vezane za kosti, kožu ili zube ukoliko se do sada već nisu pojavili.

LAV


Okruženi ste brojnim ljudima. Vaša pozitivnost privlači i one osobe čiji motivi nisu skroz dobronamerni. Ne iznosite privatne podatke, naročito ako se radi o nečem što se tiče vašeg ljubavnog života. Neočekivani susret vam može na delu pokazati koliko je svet mali. Zdravlje je hronično problematično. Savremena tehnologija uzima danak.

DEVICA


Između Vas i partnera postoje različita interesovanja. Ne možete da se dogovorite o zajedničkim planovima. Motivisani ste za uspeh, prihvatate takmičarsku atmosferu koju nameću Vaši saradnici. Prijaće Vam novi poslovni izazov. Loša poslovna situacija će negativno uticati na zdravlje što znači da ćete biti nervozni, džangrizavi, nalaziti mane i beskonačno kritkovati.

VAGA


Pred vama je faza koja vam na poslu donosi mirnu situaciju na polju posla. Ne biste rebali da očekujete probleme. Odnos sa voljenom osobom vam je veoma promenljiv u ovom periodu i niste zadovoljni zbog toga. Konačno priznajte sebi da ste se prilično ugojili. Stvari se nisu smanjile, nego ste vi povećali svoj obim.

ŠKORPIJA


Komplikacije na poslovnom polju mogu da vam se nižu jedna na drugu i zbog toga niste baš zadovoljni. Razočarani u voljenu osobu koja vam pokazuje da vam nije posvećena u onoj meri u kojoj ste se nadali da će biti. Aktuelni su i dalje problemi sa kostima, kožom i zubima. Problemi su hroničnog tipa, dugo traju i za sada se ne vidi da će biti prevaziđeni.

STRELAC


Nedostaje Vam strpljenje u susretu sa voljenom osobom, najčešće situaciju procenjujete subjektivno i na osnovu prvog utiska. Budite promišljeni i izbegavajte impulsivne reakcije. Diplomatski maniri su ponekad neophodni, kao uslov za poslovni dogovor.  Muči vas loša cirkulacija i pritisak.

JARAC


Zadovoljstvo proističe iz porodičnog života ili iz susreta sa ljubavnim partnerom. Na Vama je da napravite dobar izbor u svakom pogledu. Pažljivo osmislite svoj nastup i ne izgovarajte pogrešne reči koje mogu da se protumače na dvosmisleni način. Primećujete problem sa zubom i odmah reagujete.
VODOLIJA

Moguće je da ćete imati važne odluke na polju posla u narednom periodu. Dosta toga vas opterećuje. Udaljenost koja postoji između vas i voljene osobe bi mogla da vam pada prilično teško u narednom periodu. Imate probleme sa pritiskom i cirkulacijom. Povremeno vam bude loše, ali ne dramatično.

RIBE

Početak je radne nedelje i osećate se odlično. Raspoloženi ste za rad, dobro organizovani, imate jasno postavljene poslovne ciljeve koje ostvarujete bez ikakvih problema.Nepovoljan je dan za ljubav. Emotivno ste nestabilni i kao da ni sami ne znate šta hoćete. Partnerka ima problem da vas shvati jer joj je nejasno vaše ponašanje. Povedite računa o cirkulaciji.

 

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments