Naslovna Lifestyle Horoskop za ponedeljak, 17. avgust

Horoskop za ponedeljak, 17. avgust

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Postoji šansa da se vaša želja za promenom radnog mesta ostvari. Vodite računa, morate biti svesni, da ako to učinite nakon toga ulazite u potpuno novi život posle čega nema povratka na staro. Razmislite da li je to ono što upravo želite. Nemojte da sedite i čekate dok drugi koriste priliku koja vam je data. Odlično se osećate!

BIK


Niste zadovoljni svojim poslom i polako se pripremate da tražite neku novu priliku za sebe na ovom polju. Ukoliko ste u braku, možete da očekujete da ćete sa voljenom osobom uspeti da izgladite neke nesporazume. Osetljivi disajni putevi su naglašeni kod vas a ovo je faza u kojoj možete da budete i generalno skloni alergijskim reakcijama.

BLIZANCI

Umorni ste od čekanja. Mislite da ćete se smiriti ako odmah razrešite sve zavrzlame i nedoumice koje vas muče neko vreme. Ne budite nestrpljivi i brzopleti, jer greške koje biste danas mogli da napravite u budućnosti bi bile nepopravljive. Obratite pažnju na pravilniju ishranu ili na bolju zdravstvenu zaštitu.

RAK


Nema razloga za lažnu skromnost, insistirajte na dobrom ukusu i na događajima koji imaju pozitivan ljubavni predznak. Delujete aktivno i prikupljate nove informacije sa ciljem da obogatite svoje saznanje o novim događajima na poslovnoj sceni. Možete da očekujete povoljan dan tokom kojeg ćete lakše rešavati sporne situacije na polju zdravlja.

LAV


Ukoliko Vam smeta pasivna uloga ili osećaj monotonije u ljubavnom odnosu, potrudite se da iznenadite voljenu osobu na neobičan način. Osećate potrebu da zavedete red u svojoj okolini, ali to činite na loš način ili u pogrešnom trenutku. Izbegavajte brzopletost. Mogući problemi sa bubrezima.

DEVICA


Pokušavate nešto da počnete iz početka. Vi jeste osoba stvorena za nove projekte, ali, ovaj dan nije povoljan za to. Odložite važne odluke, naročito ako upadnete u iskušenje da prekinete saradnju s ljudima o kojima ste, do danas, imali sjajno mišljenje. Dobro se osećate. Sa zdravljem nema problema.

VAGA


Mogući su problemi u ljubavnim odnosima. U prošlosti ste slavili malu pobedu kojom ste partneru dali do znanja gde mu je mesto. Danas to dolazi na naplatu, a vaš autoritet može biti poljuljan ukoliko svoj ego ne obuzdate na vreme. Potrudite se da radite na sebi i da nađete način da se oslobodite nagomilanog stresa.

ŠKORPIJA


Ako uspete da dan otpočnete bez kašnjenja i odlaganja, mogu vam se pužiti interesantne mogućnosti, posebno ako je vaš posao u vezi sa inostranstvom. Ne uvlačite prijatelje u svoje poduhvate, rešavajte svoje probleme sami. Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu.

STRELAC


Nemojte dozvoliti da Vas mimoiđe poziv ili da se voljena osoba suviše udaljava od zajedničkih tema. Važno je da prepoznate dobar impuls. Trenutni uspeh u poslovno-finansijskom smislu ima šire značenje i predstavlja dobar primer za Vašu okolinu. Uživate u lepom danu. Nema naznaka za bilo kakve tegobe na polju zdravlja.

JARAC


Previše vremena ulažete u organizaciju nečega za šta uopšte niste sigurni da je izvodljivo. Bavite se nevažnim sitnicama, a glavne stvari niste dovršili. Da ne bi došlo do zabune, proverite dokumenta, ali i troškove koji vas očekuju. Razvijajte zdravije navike.

VODOLIJA


Moguće je da danas stvari na poslu ne idu onako kako ste se nadali i da vam je potreban kraći odmor i predah. Pred vama je prilika da napravite lep i romantičan gest prema voljenoj osobi. Prija vam bavljenje sportom. Dobro se osećate kada ste aktivni i kada ste u pokretu.

RIBE


Oslanjate se na druge ljude. Možda ste preumorni, pa je to pravi razlog vašeg povlačenja i prepuštanja sudbini. Stvari se mogu neprijatno zakomplikovati ukoliko ne budete preuzeli odgovornost i svoje obaveze završavali na vreme, makar to bilo i neprijatno po vas. Izbegavajte situacije koje Vas preterano uznemiravaju. Više odmarajte.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments