Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Očekujte promene na polju rada i karijere! Ono što će se danas dogoditi zavisi od toga kako će se odvijati poslovni plan, koji vam je sada jedini važan. Provešćete ovaj dan sa ljudima koje dugo poznajete, najverovatnije sa posla. Krajnje je vreme da izađete iz udobne sigurnosti poznatog kruga ljudi i upoznate nove. Izbegavajte negativne i zavidne ljude, jedan trenutak vaše dobrote mogao bi vas koštati previše energije.

BIK


Zadovoljni ste situacijom na poslu. Imate dosta obaveza, ali sve uspevate da odradite u roku.  Partner prolazi kroz ličnu krizu. Dajete mu podršku, ali ste svesni da on mora samostalno da se izbori sa problemima. Možete imati manjih smetnji ako patite od urogenitalnog trakta ili bubrega.

BLIZANCI


Neko će Vas obradovati emotivnom pažnjom ili prikladnim poklonom. Prihvatite sve što Vas asocira na emotivno zbližavanje i na dobro raspoloženje. Nalazite se u kreativnoj i stvaralačkoj fazi. Potrebno je da promovišete svoje ideje, a brza akcija predstavlja uslov za dobitak. Zračite pozitivnom energijom.

RAK


U teškoj ste poslovnoj situaciji. Potraga za novim poslom ne daje rezultate. Plašite se da se takva situacija ne oduži. Značilo bi vam da imate podršku bračnog partnera. Međutim, on je okupiran sopstvenim problemima. Neraspoloženi ste.

LAV


Vraća vam se samouverenost i optimizam. Imate priliku da izgladite stare nesporazume i ponovo pokrenete aktivnosti sa ljudima koje ste pre izvesnog vremena eliminisali. Vaša ubedljivost može doneti rezultate ako budete u svemu iskreni. Ispitajte se detaljno, a zatim, nakon analize, konačno shvatite koliko ste zaista iscrpili svoje telo svakodnevnim aktivnostima.

DEVICA


Imate potrebu da kontrolišete sve oko sebe, a nemate mehanizme koji bi to podržali. Loša vest je da ćete morati da odustanete od nekog svog stava koji je bio prilično beskompromisan. Usmerite svoju pažnju na voljenu osobu, potrebna mu je podrška. Podstičite kod sebe kreativnu energiju.

VAGA


Posao teče regularno. Nema nikakvih problema, sve se odvija po planu. Zadovoljni ste stabilnim finansijama. Očekuje vas novo poznanstvo. Intuicija i razum vam govore da ste konačno pronašli adekvatnog partnera. Zdravlje je stabilno.

ŠKORPIJA


Smišljate način da privučete nečiju emotivnu pažnju, ali Vaša ljubavna taktika prolazi bez odjeka. Budite dovoljno maštoviti. Sve što činite sa pozitivnom tendencijom ostavlja dobar utisak na okolinu. Važno je da primenjujete oprobane recepte. Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

STRELAC


Zadovoljni ste situacijom na poslu. Obaveza ima jako puno, ali sve uspevate da ih odradite kvalitetno i na vreme. Pred vama je novo poznanstvo. Druga strana vas je u startu zainteresovala i planirate da nastavite kontakt. Osećate se dobro.

JARAC


Odlično ste koordinirani pa dan protiče bez većih problema. Ipak, zadatke obavljate rutinski pa zbog nedostatka koncentracije postoji mogućnost da napravite previd koji može prouzrokovati malu štetu koja vama lično ne ide u prilog. Kontrolišite impulsivnu stranu svoje prirode.

VODOLIJA


Zanima vas drugi posao. Tražite od starije osobe da vam pomogne oko novog posla. Druga osoba obećava pomoć. Prilično ste komunikativni i raspoloženi za upoznavanje novih ljudi. Medjutim, niko vam se ne dopada u emotivnom smislu. Neraspoloženi ste.

RIBE


Predstojeci sastanak mozda nece zadovoljiti Vasa ocekivanja i navesce Vas da trazite neke druge kombinacije da bi ste ostvarili cilj. Budite misteriozni, osluskujte neizreceno i ne otkrivajte nista o sebi. Spletkari amateri ovaj su se put namerili na krivu osobu. Proverite krvni pritisak ili urogenitalni sistem.

Nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments