Naslovna Lifestyle Horoskop za ponedeljak, 18. maj

Horoskop za ponedeljak, 18. maj

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Očekuju vas povoljni ugovori, uspešne kupovine kao i stabilizacija na polju finansija. Ako donosite neku važnu odluku, dan je povoljan za to. Budite istrajni, ne odustajte od pokretanja novih projekata jer se slična prilika neće skoro ponoviti. Mogući su problemi sa sinusima. Takođe, osetljivi ste i podložni alergijskim reakcijama.

BIK


Neke porodične obaveze niste ispunili na vreme pa je došao trenutak kada više nema odlaganja. Umesto da se ljutite na sebe što ste to sebi dopustili, prionite na posao odmah, a analizu situacije ostavite za neki drugi, povoljniji, dan. Izbegavajte maksimalno cigarete i duvanski dim, kao i boravak u zagušljivim prostorijama.

BLIZANCI


Ambiciozni ste i na putu da ostvarite velike planove. Ipak, zaboravljate da svi uspesi stižu tek onda kada je pravo vreme za to. Za vas, ovaj period nije ključan, pa se u skladu sa tim i ponašajte. Ako planirate put, odložite. Prijaće vam emotivni susret i neka omiljena zabava. Proverite nivo šećera u krvi.

RAK


Vidi se da ste pravi profesionalac u svom poslu i da mnogi mogu učiti od vas. Možete da očekujete generalno pozitivan i miran dan na ovom polju. Dopada vam se osoba sa kojom imate prijateljski odnos, a postoji velika verovatnoća da i ona ima slične emocije kao i vi. Postepeno ćete ostvariti zbližavanje i emotivnu prisnost. Dobro se osećate.

LAV


Finansije su u prvom planu. Jedan prijatelj vam traži novac na zajam, a to je za vas kao da vam je lupio šamar. Vaša preciznost ne podnosi apstraktne pojmove kao što je pozajmica za koju se ne zna koji je krajnji rok naplate. Ne budite prestrogi. Vreme je da sami preuzmete odgovornost za probleme koji vas muče.

DEVICA


Očekuje vas prilično naporan dan tokom kog će na ispitu biti vaša koncentracija i organizacija. Moguće je da ponekad imate utisak da ste došli do izmaka svoje snage. Imaćete priliku da uđete u neobaveznu avanturu sa osobom koja vam se dopada. Moguće je da ćete poželeti i nešto više od toga. Zdravlje promenljivo.

VAGA


Bliži se trenutak realizacije nekih projekata, kao i prilika za potpisivanje novog ugovora. Ipak, sačuvajte strpljenje i odložite završne poteze, jer, iako sve ide po planu, još se nisu ostvarili svi preduslovi da na sve stavite tačku. Izbegavajte prečice. Problemi vezani za urogenitalni trakt bi mogli da se pojave kod vas.

ŠKORPIJA


Iako ste svesni težine finansijske situacije, to vas ne sprečava da upotrebite svu svoju analitičnost i neku svotu novca utrošite na sitna zadovoljstva koja ćete podeliti s dragim ljudima. To je jedini način da se u ovom danu osećate korisno. Čuvajte bubrege i urinarni trakt.

STRELAC


Nećete imati previše sreće u ljubavi, pre svega zbog mogućih verbalnih sukoba sa partnerom i nervoze. Nalazite se u vrlo povoljnom period za bilo kakav rad u vezi inostranstva. Prilično ste osetljivi i moguće je da ćete tokom današnjeg dana imati naglašene zdravstvene probleme.

JARAC


Kada postoji neki nesporazum, važno je da sačuvate prisebnost duha i da se ponašate u skladu sa profesionalnim manirima. Zbog emotivne nesigurnosti povremeno delujete strogo i zahtevno prema partneru. Ne možete da ostanete dosledni u svojim odlukama u dužem periodu. Radite ono što vam prija i ugađajte svojim potrebama.

VODOLIJA


U misli vam se uvukao neki nemir, nikako da odgonetnete šta je to što vas muči. Tenzija vas onemogućava da sagledate situaciju u realnosti, pa je najbolje da odagnate teške misli i dan provedete s prijateljima, zabavljeni druženjem i ćaskanjem. Čuvajte se stomačnog virusa.

RIBE


Muče vas neraščišćeni odnosi s prijateljima koje odavno poznajete. Ne preostaje ništa drugo nego da ozbiljno porazgovarate o svemu. Situacija nije lako rešiva jer vas za njih vezuju životne okolnosti na koje ne možete da utičete. Očekuje vas dobro stanje na polju zdravlja.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments