Foto; Spititualify

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Postižete ogroman poslovni uspeh za koji su zainteresovani i predstavnici medija. U centru ste pažnje i to vam prija. Ne pokušavate čak ni da glumite skromnost. Samouvereni ste. Odnos sa emotivnom partnerkom napreduje. Uspeli ste da rešite sve probleme koje ste i imali i ostavili ih iza sebe. Imate utisak da je odnos bolji i čvršći nego ranije. Imunitet vam nije najbolji.

BIK


Potrebno je da profiltrirate svoja osećanja i misli, zatražite nečije razumevanje za propuste koje ste učinili. Prednost dajete poslovima koji ne donose praktičnu korist. Velika upornost ponekad donosi niz komplikacija u poslovnim kontaktima. Izbegavajte konfliktne situacije i emotivno rivalstvo.

BLIZANCI


Niste sigurni u kom smeru da nastavite dalje pa vam ta dilema može izazvati velike glavobolje. Nemate puno vremena za kolebanje, morate brzo delovati. Ne zapadajte u paniku već razmišljajte kreativno i poslušajte svoju intuiciju.

RAK


Otvara vam se šansa da započnete nešto novo što će vam se višestruko isplatiti. Budite brzi jer ceo posao bi mogao da izmakne, naročito ako u to upletete još nekog. Ne mešajte interes i prijateljstvo da ne biste ostali razočarani. Skloni ste hroničnim problemima koji su povezani ili sa kostima ili sa promenljivim pritiskom.

LAV


Pokažite dobru volju, ne možete očekivati da srećan epilog dolazi sam po sebi. Potrebno Vam je nečije razumevanje. Neko Vas navodi na pogrešan izbor i pokušava da ograniči Vaš poslovni uticaj. Dostojanstveno prihvatite trenutnu poziciju. Izbegavajte stresne situacije i rivalske odnose.

DEVICA


Nadređena osoba inicira razgovor sa vama povodom novog poslovnog projekta. Očekuje od vas da se posvetite ovoj obavezi, jer je svesna da ste odgovoran i pouzdan radnik. Partner i vi imate drugačije emotivne potrebe. Deluje da suviše vremena provodite ispred ekrana i da je to glavni razlog bolova koje imate najviše u gornjem delu leđa.

VAGA


Postupite dostojanstveno u susretu sa voljenom osobom, realno odmerite svoje mogućnosti. Pokažite da imate stila. Neko iznenada remeti Vaše poslovne planove. Nema razloga da ulazite u rivalske odnose, a zatim da trpite ružne posledice. Prijaće Vam zabavni sadržaji i relaksacija, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

ŠKORPIJA


Pokušavate da izbegnete kontakte sa osobama koje vas iscrpljuju. Ipak, poslovnost ne priznaje takvo ponašanje, pa ćete biti primorani da istrpite neke ljude. Iznenadiće vas šta ste mogli da propustite da ih niste uvažili i saslušali. Čuvajte se hladnoće. Mogući su problemi sa bubrezima i sinusima.

STRELAC


Obratite se bliskoj osobi za utehu i emotivno razumevanje. Neko ima dobru ideju i iskreno brine o Vašem raspoloženju. Ulažete ogromnu energiju u posao kojim se bavite, ali na kraju dobijate samo delimične rezultate. Nema potrebe da dramatično doživljavate nove događaje, opustite se.

JARAC


Osećate da vas neko ugrožava. Pobeda je moguća uz veliku borbu ukoliko budete dovoljno istrajni. Mnogi će ovaj period na poslu osetiti povećanu tenziju a sve to kao rezultat nekih promena koje se odvijaju unutar firme u kojoj ste angažovani.

VODOLIJA


Potrebno je da ostvarite harmoničan odnos. Emotivna afirmacija će Vas ponovo uveriti da se najlepše osećate u društvu voljene osobe. Delujete snalažljivo u različitim situacijama kada se rešavaju važni poslovno-finansijski interesi. Priuštite sebi kreativan odmor i više sati zdravog sna.

RIBE


Šta god da započnete završiće se haosom. Stresan dan je pred vama pa je najpametnije da izbegnete sve situacije u kojima biste vi vodili glavnu reč. Ako u obavljanju svog posla koristite automobil, ne krećite nigde pre nego što ga prekontrolišete.

Nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments