16.1 C
Novi Sad
03/10/2022, 11:12
Lifestyle Horoskop za ponedeljak, 30. mart

Horoskop za ponedeljak, 30. mart

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Možete da očekujete da ćete danas ostvariti značajan pomak u poslu koji će mnogi oko vas primetiti. Pred vama su drastične, nagle i burne ljubavne promene koje ne očekujete.  Došlo je vreme da malo napunite svoje baterije. Moguća je prehada.

BIK


Samouverenost i nadmeni stav iritiraju okolinu koja već neko vreme ima strpljenja za sve gafove koje ste počinili. Ukoliko se ne presaberete, krajem dana možete doživeti veoma neprijatnu situaciju iz koje se nećete lako izvući. Hronični problemi vas muče.

BLIZANCI


Moguće je da ćete morati da razjasnite neke nedoumice koje su se stvorile u komunikaciji sa vašim nadređenima. Pred vama je faza dugih razgovora i pregovora. Budite oprezni dok rukujete alatom ili mašinama. Prijala bi vam masaža, opuštanje napetih mišića leđa i vrata.

RAK


Suočeni ste s disbalansom između onog što racionalno znate i onog što intuitivno osećate. Kolebate se, suviše je lucidno doneti važnu odluku samo na osnovu osećaja, bez načina da to dokažete. Ne pravdajte se nikom, vaš sud je nepogrešiv. Mogući su problemi sa cirkulacijom.

LAV


Moguće je da napravite značajan napredak u sferi ljubavi, jer ste i dalje u povoljnom periodu za to. Možete da očekujete da ćete dobiti važne informacije na poslu. Iskoristite ih na najbolji mogući način. Povedite računa o unosu masne hrane.

DEVICA


Uspeli ste da prevaziđete manje komplikacije koje su nastale u vašem poslovnom okruženju i sada zadovoljno idete dalje. Bićete emotivno otvoreni, ali više za prijatelje i prijateljske odnose nego za ljubav. Mogući su manji problemi na polju zdravlja kod vas, stanje nije tako idealno.

VAGA


Izbegavate kontakte sa osobama koje vas iscrpljuju. Ipak, poslovnost ne poznaje takvo ponašanje, pa ćete biti primorani da istrpite nekoliko sastanaka na kojima ćete, na kraju, saznati nekoliko pozitivnih novosti koje vas lično afirmišu. Bolovi u leđima su mogući.

ŠKORPIJA


Pojavile su vam se neke manje komplikacije na polju posla ali rešeni ste da sve rešite do najmanjeg detalja. Vi ste veoma uporni i odlučni, ništa vas neće zaustaviti. Neko će vas oboriti s nogu. Povoljan dan za ljubav.

STRELAC


Ukoliko se bavite privatnim poslom pred vama je dan u kojem ćete ostvariti neki veći uspeh. Može se reći da odnos sa voljenom osobom zapada u krizu i da vas sada više stvari razdvaja nego spaja. Pad imuniteta.

JARAC


Puni ste sebe i na putu da ostvarite velike planove. Znate da svi uspesi stižu tek onda kada je pravo vreme za to. Dan donosi niz povoljnih mogućnosti, pa ih, zbog toga, spremno dočekajte. Ako planirate put, uračunajte mogućnost odlaganja. Povedite računa o zglobovima.

VODOLIJA


Očekuje vas povoljan dan tokom kog ćete moći da sagledate rezultate svog poslovanja. Bićete zadovoljni. Sada je pravo vreme da napravite organizaciju planova za budućnost. Uživaćete u tome da obavljate svakodnevne obaveze sa voljenom osobom, koliko god da su vam inače dosadne. Mogući su problemi sa kičmom.

RIBE


Imate mnogo planova i očekujete ubrzo da pokrenete neki od njih. Nažalost, današnja dešavanja vam neće doneti krupnije pomake osim što će vas okolnosti navesti da razmislite da li je put koji ste smislili najpovoljniji za nekog kao što ste vi. Odlično se osećate.

 

 

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments